komoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir spor takip uygulamasıdır.

Komoot, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir spor, yürüyüş ve bisiklet takip uygulamasıdır. 2014 yılının en iyi spor uygulamalarından birisi seçilen komoot, Alman bir firma tarafından geliştirilmiş fakat artık tüm dünyada kullanılabiliyor.

Komoot'un en temel özelliği dışarıda yürüyüşe çıktığınızda, şehir dışına bisiklet binmeye gittiğinizde, orman, dağ gibi haritalar üzerinde çok yer edinmeyen yerlere gittiğinizde size GPS takibi yapmanızı sağlaması.

Kullanılması kolay olan uygulama özellikle yürüyüş yapanlara ve bisiklete binenlere topografik haritalar, dönüş dönüş navigasyon ve güzel yerlerle ilgili öneriler sunmasıyla dikkat çekiyor diyebilirim.

Şehirden uzakta da olsanız gerçek zamanlı navigasyon almanızı sağlayan uygulama bununla birlikte fitness seviyenize ve spor tercihlerinize göre size akıllı turlar da sunuyor. Böylece daha kişiselleşmiş bir spor deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Size sunulan turların zorluk, mesafa, yükselme, mekan gibi detaylarına göz atabiliyor ve böylece en ince detayına kadar planlayabiliyorsunuz. Bununla birlikte spor esnasında da hızınız, mesafeniz gibi bilgileri de size sunuyor.

Ayrıca uygulama ile diğer insanların paylaştıkları ve önerdikleri mekanları görebiliyor, kendi önerilerinizi de oluşturup onlara fotoğraflar, ipuçları ve yorumlar ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede siz de diğer insanlara mekan konusunda yardımcı olmuş oluyorsunuz.

Komoot sadece insanların girdikleri verilerden oluşturulmuyor elbette. Aynı zamanda OpenStreetMap, NASA, Wikipedia gibi daha pek çok farklı kaynaktan da veri aldığı için gerçekten kapsamlı bilgiler içerdiğini söyleyebilirim.

Eğer siz de sık sık yürüyüşe ya da bisiklet sürmeye çıkıyorsanız bu uygulama işinize yarayabilir.

Elifcan Mehekli Çakmak

komoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
30.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz spor takip uygulamasıdır.

Komoot, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir spor, yürüyüş ve bisiklet takip uygulamasıdır. Diğer benzer spor takip uygulamalarından sıyrılıp kendisini göstermeyi başarmış olan uygulama Google Play tarafından 2014 yılının en iyi spor uygulamalarından birisi seçilmiş.

Öncelikle Alman bir firma tarafından yapıldığı için Almanya'da aktif olarak kullanılan uygulama artık dünyanın her yerinde kullanılıyor ve dünyanın her yerinden mekanlar ve yerlerle ilgili bilgilere erişebiliyorsunuz.

Uygulamanın en önemli özelliği içerisindeki veriyi aynı zamanda hem kullanıcı girişi sayesinde elde etmesi hem de  OpenStreetMap, NASA, Wikipedia gibi daha pek çok farklı kaynaktan çekmesi diyebilirim. Bu sayede gerçek anlamda kapsamlı bilgi sunabiliyor.

Uygulama ile şehir dışına, orman, arazi, dağ gibi haritalarda çok fazla gözükmeyen yerlerde yürüyüşe çıktığınızda veya bisiklet sürmeye gittiğinizde harita üzerinden gittiğiniz yerlerin takibini GPS ile yapabiliyorsunuz.

Uygulama topografik haritalardan dönüş dönüş navigasyon bilgisine kadar her türlü bilgiyi en ince ayrıntısına kadar sunuyor. Bununla birlikte istek ve seçimlerinize göre gidebileceğiniz yerlerle ilgili turlar da öneriyor.

Önerdiği tunların zorluk, mesafe, yükselme, mekan gibi her türlü detayına göz atabilme ve planlayabilme şansına sahip olmanız ile gerçekten  kişiselleşmiş bir spor deneyimi yaşayabiliyorsunuz

Ayrıca uygulama ile kendi önerdiğiniz mekanları oluşturabiliyor ve buralara fotoğraflar, detayler ve ipuçları ekleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte diğer insanların paylaştıkları ve önerdikleri mekanları görebiliyorsunuz da.

Eğer siz de sık sık yürüyüşe ya da bisiklet sürmeye çıkıyorsanız bu uygulama işinize yarayabilir.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.