Kult of Ktulu: Olympic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Kult of Ktulu: Olympic, gerçek bir hikaye üzerine kurulu gerilim macera oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.

Kult of Ktulu: Olympic, gerçek bir hikaye üzerine kurulu gerilim yüklü diyaloglarla geçen bir macera oyunu. Android platformunda pek sık rastlamadığımız türde bir oyun. Seçimlerinize bağlı birden fazla son görebildiğiniz oyunda karanlığa hapsolmuş genç bir kızı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Onunla birlikte araştırma yaparak maceraya son noktayı koyuyorsunuz.

20. yüzyılda geçen yaşanmış bir olayın yansıtıldığı gerilim – macera oyununda bolca diyalog geçiyor; hatta sırf konuşma desem yanlış olmayacak. Mistik bir kültün karanlık sırların aramak için okyanusun derinliklerine daldığımız oyunda hikaye Elena üzerinden yürüyor. 13 yaşında, en büyük hayali araştırmacı veya gizli dedektif olmak olan maceracı ruhlu genç bir kıza yardımcı oluyorsunuz. Size sorular yönelterek fikirlerinizi alan Elena’nın kurtulması size bağlı. Sorduğu sorulara verdiğiniz yanıtlar kaderini doğrudan etkiliyor. Dolayısıyla oyunun sonunu da değiştiriyor.

Çokça olmasa da gerilim filmlerinde kullanılan ses efektleriyle karşılaştığımız, arka planda olaya gizem katan müziğin döndüğü oyunun tek eksiği Türkçe dil desteği sunmaması. Hikayeyi anlayabilmeniz, ilerleyebilmeniz için satırları mutlaka okumanız gerekiyor. Tek dokunuşla Elena’nın kaderini değiştirebiliyorsunuz. Bu yüzden İngilizce seviyeniz iyi değilse oyunu hiç indirmeyin derim.

Erkan Calp

Kult of Ktulu: Olympic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Kult of Ktulu: Olympic, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir gerilim - macera oyunu.

Kult of Ktulu: Olympic, hikaye odaklı gerilim – macera oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Hem iPhone hem de iPad’de oynayabileceğiniz gerilim dozu yüksek oyunda Elena adında genç bir kızla birlikte mistik bir kültün karanlık sırlarını aramak için okyanusun derinliklerine dalıyorsunuz.

Gerçek bir hikaye üzerine kurulu olduğu özellikle vurgulanan gerilim oyununun konuşma ağırlıklı olduğunu en başından anlıyorsunuz. 20. Yüzyılda geçen oyunun baş karakteri Elena adını taşıyan 13 yaşında, günün birinde araştırmacı veya gizli dedektif olma hayaliyle yaşayan, bütün özelliklerini babasından alan bir kız. Onunla birlikte gizem dolu bir dünyanın içerisine giriyorsunuz. Neden olayın içerisinde olduğunuzu anlamadan sayfaları hızlıca okurken birden Elena’nın sorularıyla karşı karşıya kalıyorsunuz ve soruların ardı arkası kesilmiyor. Sorulara vereceğiniz yanıtlar ise hikayenin gidişatını etkilediğinden önemli. Bu da beraberinden birden fazla sonu getiriyor.

Geri filmlerinden alışık olduğumuz ses efektlerinin kullanıldığı oyunun en büyük eksisi İngilizce olması. Ara diyaloglar olsaydı dil eksikliğini hoş görebilirdik ancak diyaloglarla geçen bir oyunun Türkçe olmaması kabul edilemez. İngilizce seviyeniz iyi değilse boşuna yükleyip kotanızdan olmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • He-Man Tappers of Grayskull

    He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.
  • Tower of Winter

    benzersiz mobil oyunlarının arasında yerini alan Tower of Winter, metin temalı RPG oyunudur.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Olympic Athletes' Hub

    Olympic Athletes' Hub, Rio 2016 Yaz Olimpiyatlarına katılan sporcuları, haberleri takip edebildiğiniz bir uygulama.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!