Kum Yazma

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,505 TOPLAM İNDİRME

Kum Yazma, oldukça basit olarak kum üzerine istediğinizi yazıp çizerek yeni duvar kağıtları oluşturabileceğiniz güzel bir uygulamadır.

Kum Yazma, oldukça basit bir kum üzerine yazı uygulamasıdır. Kumun üzerine yazı yazmak ve çizim yapmak dışında herhangi bir ekstra özelliği olmayan uygulamayı kullanmak isteyenlerin beklentilerini yüksek tutmaları gerekiyor.

Yazdığınız veya çizdiğiniz şeyleri beğenmediğinizde yada yeni birşeyler yapmak istediğinizde sol üstteki taşa dokunarak ekranı temizleyebilirsiniz.

Detaylı çizim yapmanızı engelleyen tek tip ve birazda kalın olan çizim ve yazma işlemi uygulamanın kötü yanlarından birtanesi. Fakat başta dediğim gibi oldukça basit şekilde geliştirilmiş bu uygulama üzerinde beklentinizi yüksek tutmamalısınız.

Çocuklarınız için harika bir eğlence aracı olacak uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Font Studio

    Font Studio, beğendiğiniz fotoğraflarınız üzerine hem farklı yazı türlerinde şekilli yazılar yazma hem de fotoğraflarınıza efekt ekleme imkanı bulabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Alto's Odyssey

    Mobildeki en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu
  • Draw on Sand 2

    Draw on Sand 2, kum üzerinde resim çizme fikri sizi cezbediyorsa kullanmanız gereken Android uygulamalarından bir tanesi.
  • Volleyball Champions 3D 2014

    Volleyball Champions 3D 2014, Android cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz çoklu oyuncu destekli klasik ve kum voleybolu oyunu.
  • Okuma Yazma Öğreniyorum

    Okuma Yazma Öğreniyorum, adından ne olduğunu gayet net şekilde ifade ettiği gibi ufak çocukların okuma yazma öğrenmesini sağlayan yararlı bir eğitim uygulaması.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.