Kung Fu Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Dövüş okulunuzu yeniden inşa edin, savunun.

Kung Fu Clicker, yerle bir olan dövüş okulunuzu yeniden kurup savunmaya çalıştığınız tıklama oyunu. Dövüş oyunlarını seviyor, reflekslerinize de güveniyorsanız tavsiye ederim. Hem indirmesi ve oynaması ücretsiz, hem de Türkçe dil desteğiyle geliyor! Diğer tıklama oyunları gibi telefonda da tablette de keyifli oynanış sunuyor.

Seri dokunuşlarla sürdürülebilir oynanış sunan clicker oyunlarına bir yenisi daha eklendi; Kung Fu Clicker. Oyunda mahalleninizin dövüş okulunu altüst eden bir gruba (Shadow Fang) karşı mücadele veriyorsunuz. Yerle bir olan dövüş okulunuzunu inşa edip kung fu ve karate gibi dövüş sanatlarını öğretmek için odalar tasarlıyor, dövüş sanatı ustaları yetiştiriyorsunuz. Dövüş okulunuzu mahalleden silmede kararlı olan kötülere karşı mümkün olduğunca direnmeye çalışıyorsunuz. Ne kadar seri olursanız karakterleri o kadar çabuk geliştiriyorsunuz.

Erkan Calp

Kung Fu Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
482.8 MB DOSYA BOYUTU

Dövüş okulunuzu savunun!

Kung Fu Clicker, dövüş temalı clicker (tıklama) oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Türkçe dil desteğiyle gelen clicker oyununda kötü bir grup tarafından yerle bir edilen dövüş okulunuzu yeniden inşa edip savunmaya çalışıyorsunuz. Klan mücadelelerin de olduğu oyun, reflekslerine güvenen herkese açık!

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan tıklama oyununda dövüş ustalarının yetiştiği okulunuza saldıran, mahalleden silmeye çalışan Shadow Fang adında bir gruba karşı mücadele ediyorsunuz. Dövüş okulunuzda hiçbir şey bırakmayan bu grup tekrar saldırmadan toparlanmanız gerekiyor. İşe dövüş okulunuzu yeniden inşa etmekle başlıyorsunuz. Okulun tüm odalarını yaptıktan sonra okulunuza Kung Fu ve Karate gibi dövüş sanatlarını öğretmek üzere insanlar alıyorsunuz. Dövüş okulunuzu eski görkemli günlerine kavuşturmak için çok çalışmalısınız. Dövüşmeye hazır mısınız?

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.
  • Shaq Fu: A Legend Reborn

    Efsane basketbol oyuncusu Shaq, iblislerle karşı karşıya
  • Kung Fu Pets

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Kung Fu Rabbit

    Kung Fu Rabbit güzel grafikleri ve eğlenceli bir oynanışı birleştiren bir mobil oyundur
  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Kung Fu Panda: Battle of Destiny

    Kung Fu Panda: Battle of Destiny mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu