Kung Fu Panda: Battle of Destiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Kung Fu Panda: Battle of Destiny mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Kung Fu Panda: Battle of Destiny eğer Kung Fu Panda'nın animasyon filmlerini izlediyseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kung Fu Panda: Battle of Destiny'de efsanelere konu olmuş antik bir kart oyunu bizi bekliyor. Bu oyuna kendi kart destemizi oluşturarak başlıyoruz ve rakiplerimizle karşılaşarak taktiksel kart savaşları yapıyoruz.

Kung Fu Panda: Battle of Destiny'deki kartlar Kung Fu Panda filmlerinden tanıyacağımız kahramanları temsil etmekte. Bu kahramanların her biri kendilerine has yeteneklere sahipler. Kartlarımızın sahip olduğu avantaj ve dezavantajlar oynunun taktiksel bir yapı kazanmasını sağlıyor. Oyunda hamlelerimizi yaparken rakiplerimizin hamlelerine göre strateji belirliyoruz.

Kung Fu Panda: Battle of Destiny'de maçları kazandıkça kartlarımızı geliştirebiliyor, seviye atlatarak onları daha güçlü yapabiliyoruz. Ayrıca kullanmadığımız kartları değerlendirerek onları işimize yarayacak kartlara da dönüştürebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Kung Fu Panda: Battle of Destiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Kung Fu Panda: Battle of Destiny mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

Kung Fu Panda: Battle of Destiny eğer mobil cihazlarınızı kullanarak boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil kart oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kung Fu Panda: Battle of Destiny, sevilen animasyon filmi Kung Fu Panda'daki kahramanları mobil cihazlarımıza taşıyor. Kahramanlarımızın maceraları bu sefer bize farklı bir şekilde sunuluyor; oyunumuzda bu kahramanları temsil eden kart destelerini çarpıştırıyoruz. 

Kung Fu Panda: Battle of Destiny'de farklı kartları toplayarak kendi kart destemizi oluşturmaktayız. Sonrasında rakiplerimizin karşısına çıkıyoruz. Bu karşılaşmalarda temel amacımız kartlarımızın avantaj ve dezavantajlarını göz önünde bulundurarak rakiplerimizin üzerinde taktiksel üstünlük kurmak. Bu sayede karşılaşmaları kazanabiliyoruz ve böylece kartlarımıza seviye atlatarak onları güçlendirebiliyoruz.

Kung Fu Panda: Battle of Destiny'de oyuncular kullanmadıkları kartları değerlendirerek yeni kartlara dönüştürebilmekteler.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Kung Fu Rabbit

    Kung Fu Rabbit güzel grafikleri ve eğlenceli bir oynanışı birleştiren bir mobil oyundur
  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Kung Fu Clicker

    Dövüş okulunuzu yeniden inşa edin, savunun.
  • Kung Fu Pets

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Kung Fu Z

    Kungfu ustası olduğunuzu gösterin.