Küpe Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,116 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların sağlık durumlarını incelemek için Küpe Sorgulama uygulamasını kullanabilirsiniz.

Küpe Sorgulama uygulamasıyla satın alacağınız kurbanlık hayvanın bilgilerini Android cihazlarınızdan sorgulatabilirsiniz.

Kurbanlık satın alırken, alacağınız hayvanın sağlığının iyi olması ve aşılarının tam olması sizin sağlığınız için de büyük önem taşıyor. Yetkisiz kişilerin sağlıksız hayvanları satmasının önüne geçmek için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından zorunlu kılınan küpe bilgisini sorgulatmanızı kolaylaştıran Küpe Sorgulama uygulamasında, kurbanlık hayvanın tür, ırk, cinsiyet, doğum tarihi ve aşı bilgilerini görüntüleyebiliyorsunuz.

Hayvanların kulağında takılı olan barkodu okutarak ya da küpe numarasını elle yazarak sorgulama yapabileceğiniz uygulamada, büyükbaş ve küçükbaş seçimini de yapmanız gerekiyor. Bu işlemlerden sonra hayvan hakkındaki tüm bilgileri detaylı bir şekilde görüntüleyebilmeniz mümkün oluyor.

Volkan Yılmaz

Küpe Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Küpe Sorgulama uygulamasında kurbanlık hayvanların detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebileceğiniz Küpe Sorgulama uygulaması ile kurbanlık hayvanların sağlık bilgilerini sorgulatabilirsiniz.

Kurbanlık satın almadan önce, almak istediğiniz hayvanın sağlıklı ve aşılarının tam olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Tarım ve Orman Bakanlığından izinsiz bir şekilde sağlıksız hayvanların satışının önüne geçmek amacıyla geliştirilen Küpe Sorgulama uygulamasında, kurbanlık hayvanın tür-ırk, cinsiyet, doğum tarihi ve aşı durumları gibi bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Oldukça kolay bir şekilde sorgulama yapabileceğiniz Küpe Sorgulama uygulamasında, hayvanın kulağında olan barkodu kamera vasıtasıyla okutmanız yeterli oluyor. Kod tarama özelliğini kullanamadığınız durumlarda ise elle barkod numarası girme bölümü de sunan Küpe Sorgulama uygulamasında büyükbaş ve küçükbaş hayvanların bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Siz de yetkisiz kişilerden, sağlıksız bir ortamda büyütülen ve satışa sunulan hayvanları satın almak istemiyorsanız Küpe Sorgulama uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GİB Borç Sorgulama Servisi

    GİB Borç Sorgulama Servisi, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan bir borç öğrenme uygulaması.
  • Bandrol Sorgulama

    Satın alacağınız kitap, sinema ve müzik eserlerinin orijinal olup olmadığını Bandrol Sorgulama uygulaması ile öğrenebilirsiniz.
  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • İGDAŞ

    İGDAŞ uygulamasında fatura sorgulama ve ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.
  • Numara Taşıma Sorgulama

    Numara Taşıma Sorgulama, aradığınız numaraların hangi operatörde olduğunu öğrenebileceğiniz bir numara taşıma sorgulama servisidir.
  • İddaa Kupon Sorgulama

    İddaa Kupon Sorgulama (APK) Android uygulaması ile iddaa kupon ikramiye sorgulama çok kolay!
  • IMEI Sorgulama

    IMEI Sorgulama, Android cihazlarınızın IMEI numarasını hızlı ve pratik bir şekilde sorgulamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.