Lada Drift Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,455 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Lada model aracınızı modifiye ederek drift yeteneklerinizi geliştirebilir, sıralama yarışlarını en önde tamamlayabilirsiniz.

Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz, bir Rus efsanesi olan Lada modeliyle yeteneklerinizi  ortaya koyabilirsiniz.

Yüksek kalitedeki HD grafikleri ve gerçekçi kontrol sistemiyle, adeta bir yarış pistindeymişsiniz gibi yarış yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. 7 farklı oyun haritası ile birlikte 5 farklı araba modeline sahip olduğunuz oyunda direksiyon, gaz ve fren pedalı ve el frenini kullanma imkanı sunulmuş. Daha iyi bir performans için aracınızı modifiye ederek güçlendirebilir, sıralama yarışlarını en önde tamamlayabilirsiniz.

  • Lada Vaz 1111, Moskvich, Vaz 2106, Vaz Samara ve Modifiyeli Vaz 2106 modelleri,
  • 7 farklı oyun haritası,
  • 2 farklı oyun modu,
  • 5 farklı motor sesi,
  • Gelişmiş Ayarlar menüsü,
  • Aracı modifiye etme,
  • HD kalite grafikler,
  • Direksiyon, gaz ve fren pedalı, el freni ve sensör kontrolü,
  • Yüksek kalitede sesler,
  • Havalı korna,
  • Rusça ve İngilizce dil seçeneği,
Volkan Yılmaz

Lada Drift Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Lada Drift Racing, drift ve yarış oyunlarına ilgi duyanlara hitap eden ücretsiz bir oyun.

Lada Drift Racing, yarış oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad kullanıcılarına hitap eden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Lada Drift Racing'de keyifli bir drift oyunu deneyimi yaşama fırsatı elde ediyoruz.

Açıkçası Lada Drift Racing ücretsiz olarak sunulmasına rağmen kaliteli görsellere ve gerçekçi bir fizik motoruna sahip. Araçların komutlarımıza verdiği tepkiler iyi bir şekilde ayarlanmış. Aracımızı kontrol edebilmek için ekranda yer alan direksiyonu, pedalları ve el frenini kullanıyoruz. Kullanıcılar farklı kontrol mekanizmalarından birisini seçerek drift yapmaya başlayabiliyor.

Oyunun dikkat çekici özellikleri arasında kesinlikle sunduğu çeşitlilik var. Belirli kalıplara sıkışmadan 7 farklı haritada 2 farklı oyun modundan birisini seçerek mücadele edebiliyoruz. Buna bir de aracımızı modifiye edebildiğimiz gerçeğini ekleyince Lada Drift Racing'in başarılı bir oyun olduğuna karar verdik.

Kaliteli görsellere eşlik eden kaliteli görsel efektler oyunun güçlü olduğu noktalar arasında. Eğer drift ve yarış kategorisinde yer alan kaliteli ve ücretsiz bir oyun arıyorsanız bu oyun beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Lada Drift Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Lada Drift Racing, rus arabalarıyla drift yaptığınız, yarışlara katıldığınız bir Windows Phone oyunu.

Lada Drift Racing, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz drift yarışı oyunları arasında. Rus arabalarıyla drift yaparak lastikleri eritmenin haricinde yarışlara katılma heyecanını yaşadığınız oyunda 7 farklı harita seçeneği bulunmakta.

Lada Vaz 1111, Moskvich, Vaz 2016, Vaz Samara ve modifiye edilmiş Vaz 2016 modeli arasından seçiminizi yaptıktan sonra karşınıza iki seçenek çıkıyor. Oyunun adından tahmin edeceğiniz üzere oynayabildiğiniz modlardan biri drift. Diğeri ise normal yarış. Her iki mod da eğlenceli ancak uzun süreli oynanış için ideal olmadığını düşünüyorum. Yani Lada Drift Racing, boş zamanlarda kafa dağıtmak adına oynayabileceğiniz yarış oyunları arasında.

Cihazınıza göre grafik kalitesini ayarlayabileceğiniz drift yarışı oyununda arabaların motor sesleri de unutulmamış. Her arabanın motor sesi farklı. Özellikle Windows Phone platformundaki yarış oyunlarında rahatsızlık veren aynı ses sorunu bu oyunda yok. Oyunun beğendiğim diğer bir yanı da farkl pistler sunması. Tabii ki ilk olarak tüm pistler açık değil lakin oyunda zaman geçirdikçe para harcamadan açabiliyorsunuz.

Yarış oyunu denilince görsel ve içerikten sonra kontrol sistemi akla geliyor. Lada Drift Racing’de iki kontrol seçeneğiniz var. Cihazınızı eğerek veya ekranın farklı noktalarındaki butonları kullanarak arabanızı yönlendirebiliyorsunuz ki iki kontrol de rahat oynanış sunuyor.

Windows Phone platformunda da ücretsiz ve kaliteli drift yarışı oyunları var. Eğer Rus arabalarına özel ilginiz varsa Lada Drift Racing oyununa indirip göz atın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lada Street Racing

    Lada Street Racing açık dünya tabanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Drift Racing X

    Drift Racing X mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Go Kart Drift Racing

    Go Kart Drift Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.
  • Speed Racing Drift

    Speed Racing Drift, Android tablet ve akıllı telefonlarda ücretsiz olarak oynayabileceğimiz ortalama bir yarış oyunu.
  • Real Drift Racing AMG C63

    Real Drift Racing AMG C63 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur