LaLiga Top Cards 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Futbolcu kartlarından koleksiyon yaparak nefes kesen maçlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

LaLiga’da yer alan futbolcuların kartlarını toplayarak en güçlü takımı oluşturabileceğiniz ve rakiplerinizle nefes kesen maçlara çıkarak birincilik mücadelesi vereceğiniz LaLiga Top Cards 2020, mobil platformda kağıt oyunları arasında yer alan ve 100 biden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Kaliteli görselleri ve gerçekçi ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, olabildiğince fazla kart toplayarak en iyi oyuncuları takımınıza almak ve ligdeki diğer takımları yenerek şampiyonluğa uzanmaktır.

Kendi taktiğinizi geliştirerek futbolcu kartlarını en iyi şekilde kullanmalı ve rakiplerinizin hamlelerini boşa çıkartarak maçları kazanmalısınız. Oyunu online platformda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşabilir ve zorlu müsabakalara çıkabilirsiniz.

Oyunda İspanya liginde yer alan tüm futbolcuların kartları mevcuttur. Hayalinizdeki takımı kurmak için en iyi oyuncuları kadronuza katmalı ve İspanya liginin birincisi olmak için mücadele etmelisiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz LaLiga Top Cards 2020, ücretsiz oyunlar arasında bulunan eğlenceli bir kart oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

LaLiga Top Cards 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
323 MB DOSYA BOYUTU

Futbolcu kartlarından koleksiyon yaparak nefes kesen maçlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren LaLiga Top Cards 2020, İspanya ligindeki futbolcuların kartlarından yararlanarak hayalinizdeki takımı kurabileceğiniz ve rakiplerinizle kıyasıya mücadele ederek şampiyonluk yarışı vereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve kaliteli efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, en iyi oyunculardan oluşan bir takım kurarak ligde birinci olmak için mücadele etmek ve maksimum seviyede kart toplayarak koleksiyonu genişletmektir. Farklı taktik ve stratejiler geliştirerek takımınızı iyi yönetmeli ve rakiplerinizi mağlup ederek seviye atlamalısınız. Bu sayede farklı futbolcuların kilidini açabilir ve kart destenize sürekli yeni bir oyuncuyu ekleyebilirsiniz.

Oyun içerisinde LaLiga’da ki takımlarda oynayan bütün futbolcuların kartları bulunmaktadır. Kartları toplayarak güçlü bir takım oluşturmalı ve online platformda rakiplerinizle mücadele etmelisiniz.

Spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen LaLiga Top Cards 2020, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir futbol oyunudur.

 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TriPeaks Solitaire Cards Queen

    Dev bir kart koleksiyonu oluşturarak türlü maceralara atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Dungeon Cards

    Onlarca farklı objeden oluşan kartlar ile eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Soccer Star 2020 Top Leagues

    Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Descarte

    5 kart ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Escoba del 15

    Gerçek zamanlı kart oyunu oynayacağız.
  • Skip-Bo

    Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.
  • War Cards

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.