Laser Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Laser Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Laser Box eğer zekanızı çalıştıran oyunlar oynamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Laser Box'da bir lazer ışınını kullanarak mücevherlerin peşine düşüyoruz. Oyundaki temel amacımız sabit bir kaynaktan dışarıya verilen lazer ışınını doğru bir şekilde yönlendirerek mücevherlere temas etmesini sağlamak. Fakat ekranda aynı anda 3 veya daha fazla mücevher yer alabiliyor. Bu mücevherleri yok etmek için biraz kafa yormamız gerekmekte.

Laser Box içerisinde 6 bölüm altında 120 bölüm yer almakta. Bu bölümleri oynadıkça ve başarıyla tamamladıkça oyun giderek zorlaşıyor ve ekranda yok etmemiz gereken çok sayıda mücevher beliriyor. Lazer ışınını yönlendirmek için farklı araçlara da sahibiz. Bu araçları doğru bir şekilde kullandığımızda başarılı bir şekilde bölümü geçebiliyoruz. Eğer oyunda çok zorlanırsanız "Hint"ler yani ipuçları alabiliyor ve lazeri nasıl yönlendirmeniz gerektiği konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz.

Laser Box HD kalitede grafiklerle ve güzel ses efektleriyle süslenmiş bir mobil oyun. Oyunun çok yüksek sistem gereksinimlerine sahip olmaması nedeniyle Laser Box'ı eski Android cihazlarınızda bile rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Laser Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
68.5 MB DOSYA BOYUTU

Laser Box ücretsiz bir mobil bulmaca oyunudur

Laser Box eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir zeka oyunuyla değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Laser Box'da temel amacımız sabit bir kaynaktan verilen lazer ışınını yönlendirmek ve ekrandaki mücevherleri bu lazer ışını yardımıyla ortaya çıkarmak. Lazer ışınızı yönlendirmek için farklı araçlara sahibiz. Ancak bu araçları uyumlu bir şekilde kullandığımızda mücevherleri toplayabiliyoruz. Ekranda birden fazla mücevher olduğu için lazer ışığını yönlendirmek için özel bir yol izliyoruz. Oyunda ilerledikçe ekrandaki mücevher sayısı da artıyor ve işler karışıyor.

Laser Box içerisinde 120 farklı seviye bulabilirsiniz. Bu bölümler 6 bölüm altında toplanıyor. Oyunun grafikleri HD kaliteye sahip, oyun müzikleri de kulağa hoş geliyor. Bölümleri geçmek için kimi zaman zorlanabiliyorsunuz; fakat bu durumlarda "Hint" sisteminden faydalanbilirsiniz. Oyunda takıldığınız noktalarda Hint tuşuna dokunarak ipucu alabilir ve lazeri nasıl yönlendirmeniz gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Laser Box ücretsiz bir oyun olmasına rağmen içersinde herhangi bir reklam da içermiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Laser Dreams

    Laser Dreams, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Laser Vs Zombies

    Laser Vs Zombies, zeka oyunlarından keyif alıyorsanız sizleri uzun süre ekran başında tutacaktır.
  • Tank Hero: Laser Wars

    Tank Hero: Laser Wars hem bulmaca hem de savaş oyunu dinamiklerini başarılı bir şekilde yansıtan oyunlardan bir tanesi.
  • Laser Quest

  • Move the Box

    Move the Box, kutuların bir araya gelmesine dayalı bir zeka ve bulmaca oyunu.
  • Switch The Box

    Switch The Box düzeni bozan kutuları kaydırarak yok etmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Box Game

    Box Game, kutuları dikkatlice hareket ettirmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Slice the Box

    Slice the Box, size verilen karton kutuları keserek istenen şekillere elde etmeye çalışacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.