Laser Math

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Matematik sorularına doğru cevap vermeniz gereken bir mobil oyun

Laser Math yani Türkçe adıyla Parlak İşlem oyunu, mobil cihazlarınızda indirip oynayabileceğiniz keyifli bir eğitici oyun olarak dikkatimizi çekiyor. 7'den 70'e herkesin rahatlıkla oynayabileceği türden bir mobil oyun olan Laser Math ile zorlu matematik sorularına cevap vermeye çalışıyorsunuz.

Yüksek zorluk içeren bölümleriyle karşımıza çıkan Laser Math, herkesin oynayabileceği bir matematik oyunudur. Toplamadan çarpmaya kadar her türlü işlem sorusuyla karşılaşabileceğiniz oyunda matematik becerinizi sınayabiliyorsunuz. Oynaması da bir hayli yüksek olan oyunda bir hayli zevkli dakikalar yaşayabiliyorsunuz. Eğitim olmasına nazaran bir hayil etkileyici atmosfere sahip olan oyunda lazer temalı grafikler bulunuyor. Rengarenk sahnelere sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm sorulara doğru cevap vermelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceği Laser Math, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Farklı oyun modlarıyla da karşımıza çıkan Laser Math, sizleri bekliyor. 100 farklı zorlu bölüme sahip olan Laser Math'ı sakın kaçırmayın.

Laser Math oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Laser Math

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Matematik becerilerinizi sınayabileceğiniz bir mobil oyun

Laser Math, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Türkçe adıyla Parlak İşlemler oyunu, 7'den 70'e herkesin oynayabileceği türden bir mobil oyun olma özelliği taşımaktadır.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir eğitici oyun olan Laser Math, farklı matematik sorularına cevaplar aradığınız bir mobil oyundur. Matematiksel becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda sorulara en kısa sürede cevap vermeye çalışıyorsunuz. Toplamadan çarpmaya kadar her türlü işlem sorusuyla karşılaşabileceğiniz oyunda bir hayli zevkli dakikalar yaşayabiliyorsunuz. Eğitim oyunu olmasına göre bir hayli renkli sahneleri bulunan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Laser Math, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Farklı oyun modlarıyla da karşımıza çıkan Laser Math, sizleri bekliyor. 100 farklı zorlu bölüme sahip olan Laser Math'ı sakın kaçırmayın.

Laser Math oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Math Game

    Math Game, çocuklara özel geliştirilen eğlenceli ve öğretici bir matematik oyunu.
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • Math Acceleration

    Math Acceleration, matematiğini geliştirmek isteyen andrid kullanıcıları için hazırlanan yararlı ve eğitici bir matematik oyunu.
  • Math Challenge

    Math Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Math Effect

    Math Effect eğlenceli ve eğitici bir matematik oyunudur