Last Empire-War Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,409 TOPLAM İNDİRME

Last Empire-War Z, karanlık zamanlarda eğiteceğiniz askerler ile düşman güçlerine karşı çıkmanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.

Last Empire-War Z, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından bir tanesi. Zombilerin ve daha pek çok zehirli yaratığın düşman olacağı bu oyunda kendi askerlerinizi yetiştirmeli ve kendinize dost krallıklar bulmalısınız. Aksi taktirde zombilere güzel bir akşam yemeği olabiliyorsunuz.

Strateji oyunları kategorisinde yer alan Last Empire'da savaştan galip çıkabilmek için hem cesaur hem de zeki olmanız gerekiyor. Kendi savaş taktiklerinizi geliştirerek güçlü asker ve silahlarınızı kullanıp zombilere karşı başarıyla savaşabiliyorsunuz.

Oyunun en güzel özelliklerinden bir tanesi savaşları gerçek zamanlı olarak izleyebiliyor olmanız. Diğer online oyuncular ile mesajlaşabileceğiniz oyunda bu sayede kendinize yeni dost ülkelerde kazanabiliyorsunuz.

Kahramanınızı ve askerlerinizi sürekli güçlendirerek günden güne daha da güçlü bir krallığa sahip olmanız gereken oyunda heyecan, eğlence, adrenalin ve taktik savaşları bulunuyor. Stratejik hamlelerinize güveniyorsanız bu oyunu ücretsiz olarak indirip mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Last Empire-War Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
449 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Last Empire-War Z, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz Türkçe zombili strateji oyunu.

Last Empire-War Z, zombili oyunlardan keyif alan herkesin oynaması gerektiğini düşündüğüm bir yapım. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip reklamlarla karşılaşmadan, satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğimiz sürükleyici bir strateji oyunu ve gerçek zamanlı olarak dünya genelinde savaşları izleme fırsatı sunuyor.

Oyunda zombi ve birbirinden çirkin yaratıklara karşı mücadele ediyoruz. Kıyamet gününün yaklaşmasıyla birlikte sayıları hızla artan zombiler evimize saldırıyor ve onlardan korunmak için kendi ordumuzu kuruyor, eğitiyoruz. Zombilerin içeri sızmamaları için sürekli olara savunma birlikleri üretmemiz, ordumuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Farklı stratejiler uygulamadan ilerlersek zombilerin yemi oluyoruz ve başkalarının savaşlarını izlemeye başlıyoruz. Bu arada gerçek zamanlı olarak diğer ülke oyuncularının savaşlarını da gerçek zamanlı olarak izleme şansına sahibiz.

Tamamen Türkçe olarak gelen oyunun hep aynı yerde geçmemesi de güzel olmuş. Seviye atladıkça farklı şehirlerde savaşma olanağı buluyoruz. Zombilere karşı gerek tek başımıza, gerekse de ittifak kurduğumuz kişilerle savaştığımız oyun oldukça akıcı. Zombilerin yer aldığı oyunları seviyorsanız ve fps türünden sıkıldıysanız Last Empire-War Z’yi kesinlikle oynamanızı isterim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Deadwalk: The Last War

    Deadwalk: The Last War online olarka oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Civilization War - Last King

    Kendi uygarlığını seç ve geliştir.
  • European War 5: Empire

    Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda rol alarak dev bir orduyu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Empire Z

    Empire Z ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çevrimiçi strateji oyunudur
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.