Last Hit - League of Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,703 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

League of Legends oynayanların bilgisayar başında olmadan oynayabileceği bu oyun ile son vuruş antrenmanları yapmanız mümkün.

Dünya'nın en popüler MOBA'sı League of Legends oyununun mobil için mini bir antrenman versiyonu olan Last Hit - League of Legends, mobil ekranınızda dilediğiniz karakterleri ve eşyaları seçerek son vuruş çalışması yapabileceğiniz bir çalışma. MOBA oyununu profesyonel oyuncu kıvamında oynayabilmek için büyük bir zaman fedakarlığına ihtiyacınız var. Bilgisayarda olamadığınız her vakit size oyundan uzaklaşmış olan bir vakit gibi geliyorsa bu sorunu yolda çözmek mümkün.

Farm yapmak League of Legends oyuncularının en önemli görevlerinden biridir ve bu aşamada son vuruşu yapıp parayı kazanmak her şeyin ötesinde yer alıyor. Neticede birikmiş olan paralarla yeni eşyalar alıp güçlenmeniz gerekiyor. Oynadığınız koridorda daha iyi bir performans göstermenin anahtarı bir şekilde elinizden geldiği kadar başarılı son vuruşlar yapmanız. Last Hit - League of Legends ile yeteneğinizi pekiştirmeniz ve rakibinize üstün çıkmanız mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CounterPicks League of Legends

    CounterPicks League of Legends, popüler MOBA oyunu League of Legends'ta şampiyonu seçimi yaparken seçeceğiniz şampiyon konusunda size yardımcı olur.
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Planet of Heroes

    Planet of Heroes, Android platformunda League of Legends benzeri moba oyunu olarak yerini alıyor.
  • Mobile Legends APK

    Mobile Legends APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir MOBA oyunudur. Gerçek rakiplere karşı 5'e 5 MOBA heyecanını yaşayın.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • League of Legends Jungler

    League of Legends Jungler, bilgisayar üzerinden LoL oynayan oyunculara ormancı rolünde yardımcı olmak ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • League of Legends Champions

    League of Legends Champions, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan League of Legends içerisinde yer alan şampiyonlar hakkında detaylı bilgiler öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.