LAWLESS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

LAWLESS, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynarken nefesinizin kesileceği heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.

LAWLESS, iOS versiyonundan sonra Android versiyonuda çıkan oyunda kendi çetenizin kontrolünü sağlayarak dünyanın en iyi suç örgütünü oluşturmaya çalışıyorsunuz. Oldukça heyecanlı ve aksiyon dolu olan Lawless'ın yüksek kaliteli grafikleri ve oyundaki karakter kontrolünün hassaslığı, sizi adeta kendinizden geçirebilir.

Android platformu üzerinde bulunan kaliteli oyunlardan bir tanesi olan Lawless'da hapishaneden yeni çıkmış ve içerdeyken kurduğu bağlantılar sayesinde iş yapmaya başlayan bir karakteri kontrol edeceksiniz. Zor durumlar için kendinize bir çete kurarak bu çete ile birlikte tehlikeli işler yapacaksınız.

Müthiş silah ve patlama efektleri ile birlikte oynarken mermilerin bir saniye bile durmadığı oyunda düşmanlarınızı öldürmek için onların üzerlerine hedef alarak ekrana dokunup ateş etmelisiniz. Oyunda düşmanlarınızı öldürmek çalabildiğiniz her şeyi çalmanız gerekiyor. Silahlarınızdaki mermiler bitince kenara çekilerek tekrar doldurabilir ve savaşa kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

90 yıllarda Los Angeles'da geçen oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğiniz farketmeyebilirsiniz.

Özellikler:

  • Dalgalar halinde gelen düşmanlarıızı farklı silahlar kullanarak yok etme
  • 100 farklı silah türü
  • Aylık olarak düzenlenen etkinlikler
  • Arkadaşlarınızdan destek alma
  • Etkileyici 3 boyutlu grafikler

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı bir aksiyon oyunu arıyorsanız Lawless'ı ücretsiz olarak indirerek mutlaka oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca oyun içerisinde oyun keyfinizi bozacak rahatsız edici reklamlar gösterilmemektedir.

Not: Oyun boyutu yaklaşık 350 MB olduğu için WiFi ile internete bağlı iken indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

LAWLESS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME

LAWLESS, etkileyici görünüme ve heyecanlı bir oyun yapısına shaip ücretsiz iOS aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

LAWLESS, en iyi aksiyon oyunları arasında yer alan ücretsiz ve heyecanlı bir iOS oyunudur. Mermilerin havada uçuştuğu oyunda, aksiyon ve adrenalin bir an olsun durmuyor. Oyun içerisinde düşmanlarınızı vurmak için ekranda onların üstüne dokunmalısınız. Ayrıca silahınızın mermisi bittikçe, saklanarak yenileyebilirsiniz.

Oynanışından ayrı olarak, sahip olduğu grafikler ile oyuncuları etkilemeyi başaran Lawless'da mermi ve patlama efektleri mükemmel. Bu derece yüksek grafik kalitesi ile çok az sayıda oyunda karşılaşabiliyoruz.

Oynamayı öğrenmek oldukça basit. Oyun içerisinde yer alan bölümler ortalama 1'er dakika sürecek şekilde hazırlanmış ve geçemediğiniz bölümlerde arkadaşlarınızdan yardım isteyebiliyorsunuz. Bunun dışında size yardım edecek ortaklar kiralayarak bölümleri daha rahat geçebiliyorsunuz.

Ücretsiz olmasına rağmen sizi gereksiz ve sıkıcı reklamlar ve bildirimler ile bunaltmayarak, herhangi bir oyuniçi alışveriş yapmanız için zorlamamktadır. Oyunun tek eksiği ise bir hikayesinin bulunmaması. Bu yüzden birbiri ile bağlantılı olmayan bölümlerde amacınız sadece düşmanlarınızı yok ederek bir sonraki bölüme geçmektir.

Gerek oyun özellikleri gerekse grafikleri ile oyuncuları etkilemeyi başaran Lawless'ı, iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu