League of Stickman OL

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Alışılmış dövüş ve savaş oyunlarından farklı bir savaş dünyasına giriş yapacağız.

Android aksiyon oyunları arasında yer alan League of Stickman OL, alışılmış dövüş ve savaş oyunlarından farklı olarak tasarlanmış, yenilikçi bir oyundur.  Kaliteli ve hassas grafiklerin yer aldığı muazzam bir oyun olarak dikkat çekmektedir. Ayrıca oldukça etkili görüntü ve ses efektleri ile oyun güçlendirilmiştir.

Heyecan verici bir savaş deneyimi için hazır olun. Bütün şehri ele geçiren zombilere karşı mücadele ederek, şehri geri alma görevi sizin omuzlarınızda. Birçok farklı bölümün yer aldığı bu oyunda, çeşitli özelliklere sahip karakterler ile savaş sizleri bekliyor.

Sert ve korkunç bir mücadele içinde, yıkıcı darbeler ve isabetli vuruşlar yaparak rakibinizin işini bitirmelisiniz. Ekranın sağ alt köşesinde yer alan butonlar aracılığı ile oyunu rahatlıkla kontrol edebilir ve karakterinizi yönlendirebilirsiniz. Multiplayer modu ile çoklu oynama fırsatı da oyunun özellikleri arasında yer almaktadır.

Her geçen gün daha fazla oyuncunun dikkatini çekmeyi başaran ve ücretsiz olarak hizmetinize sunulan League of Stickman OL, binlerce kişi tarafından keyifle oynanan bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • League of Berserk

    Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.
  • Stickman And Gun

    Çöp adamların dünyasında savaşacağız.
  • Stickman And Gun2

    Çöp adam kahramanları ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Stickman Battles

    Çöp adamlar ile savaşacağız.
  • League of Heroes

    League of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hack & slash türünde bir aksiyon ve macera oyunudur.