Learn 2 Fly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.

Learn 2 Fly, Flash tabanlı oyunlar arasında oldukça popüler olan penguen uçurma oyunu Learn to Fly’ın devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabildiğimiz beceri oyununda bu sefer yüksek yerlerden kendimizi değil satın aldığımız test mankenini atıyoruz.

Oyunda amacımız penguen şeklindeki test mankenini uçurabildiğimiz kadar uzaklara uçurabilmek. Tepe noktada ekrana seri şekilde dokunarak yeterince hızlandırdıktan sonra test mankenini bırakıyoruz. Penguen şeklindeki mankenin olabildiğince yükseğe, uzak mesafeye uçması için atmadan önce gösterdiğimiz itme performansımız kadar güçlendiriciler de önemli. Görevlerimizi eksiksiz olarak yerine getirdiğimizde verilen altınları kullanarak sürekli hızımızı iyileştirmemiz, karşımıza havada çıkan mamut ve diğer engelleri atlatmak için yeni objeler satın almamız gerekiyor.

Erkan Calp

Learn 2 Fly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Learn 2 Fly, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz penguen uçurma oyunu.

Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly’ın devamı niteliğinde hazırlanmış. iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye açılan oyunun ikincisinde penguen olarak kendimizi tepelerden bırakmak yerine hastanede görüp satın aldığımız test mankenimizi bırakıyoruz.

Önceki oyunda bizi hastanelik yapan buz duvarlarından intikamımızı almak için test mankeni satın alıyor ve uçabildiğimiz kadar yükseklere uçmaya çalışıyoruz. Gökyüzünde uçan mamut dahil birçok engel karşımıza çıkıyor. Tabii ki oyunun başlangıç bölümünde fazla engele rastlamıyoruz ancak ilerledikçe yeni güçlendiricilerin de açılmasıyla oyun zorlaşmaya başlıyor.

Penguen şeklindeki mankenimizi uçurmak için özel bir çaba sarf etmemiz gerekmiyor. Tepe noktada iken ekrana ara ara, sıklıkla dokunarak mankenimizi hızlandırıyor ve bırakıyoruz. Uçmaya başladığımızda da bölümün başında altınlarımızla aldığımız güçlendiricilerden faydalanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fly Cargo LT

    Fly Cargo LT, bir helikopter ile kargoların taşınmasını hedefleyen beceri oyunlarından biri.
  • First Flight - Fly the Nest

    First Flight - Fly the Nest, zorluğu ilk dakikalarda gösteren retro uçma oyunu.
  • Fly Hole

    Fly Hole, oynarken başınızı döndürecek olan ve yapı itibari ile sınırsız koşu oyunlarına benzeyen eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Learn to Draw Minecraft Legos

    Learn to Draw Minecraft Legos, popüler sandbox oyunu Minecraft legolarını çizmeyi öğrenebileceğiniz ücretsiz bir Android çizim oyunu.
  • Fly Smasher

    Fly Smasher, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde yeteneklerinizi konuşturarak ekrandaki tüm sinekleri öldürmeye çalışacağınız eğlenceli ve stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir oyundur.
  • Pigs Can't Fly

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Fly Racer 2: Anthem

    Fly Racer 2 : Anthem, size özel bir jet ile karşınıza çıkan zorlukları aşmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Codemurai - Learn Coding

    Temel seviye için programlama öğrenme programı Codemurai - Learn Coding