Legacy of Discord - Furious Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME

Legacy of Discord - Furious Wings, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Türkçe aksiyon rol yapma oyunu.

Legacy of Discord - Furious Wings, Android platformunda Türkçe dil desteği, yüksek kalitede grafikleri ve oynanış dinamikleriyle öne çıkan aksiyon rpg oyunu. Fantastik dünyanın kapılarını aralayan yapımda yaratıkların yaşam sürdüğü karanlık zindanlarda destansı savaşlara katılıyoruz. 

Kesintisiz gerçek zamanlı PvP veya Co-Op savaş, birbirinden çirkin ve de güçlü yaratıklarla yüz yüze geldiğimiz destansı boss savaşları, birlik savaşları, gökyüzünün gerçek hakiminin kim olduğunu gösterdiğimiz hava savaşları içeren Legacy of Discord, hem telefon hem tablette keyifli oynanış sunuyor.

Etkileyici özel efektlerle süslenmiş keskin grafikleri, karakter modellemeleri, akıcı animasyonlarıyla savaş heyecanını iliklerimizde hissettiren yapımda neredeyse sınırsız diyebileceğim kişiselleştirmeler mevcut. Yüzlerce ekipman ve silahla kendi karakterimizi yaratmaktan yanımızda bizimle birlikte savaşmak üzere mistik yaratıkları almaya pek çok şey yapabiliyoruz.

Erkan Calp

Legacy of Discord - Furious Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Legacy of Discord - Furious Wings, iOS platformunda ücretsiz oynamaya açılan aksiyon rpg oyunu.

Legacy of Discord - Furious Wings, iPhone ve iPad’de oynanabilir aksiyon rol yapma oyunu. Fantastik dünyada geçen, hikaye değil savaş odaklı harika görseller sunan sürükleyici bir yapım karşımızda. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olması şaşırtıcı.

Yüksek kalitede detaylı karakter modellemeleri, akıcı animasyonları, özel efektlerle güçlendirilmiş üç boyutlu savaş sahneleriyle en iyi mobil aksiyon rpg oyunlarından biri olan Legacy of Discord’da karanlık zindanlarda epik savaşlara katılıyoruz.

Yüzlerce ekipman ve silahla donattığımız özel karakterimizle fantastik dünyanın kapılarını aralayıp PvP, Co-op, boss savaşları ve birlik savaşlarında bulunuyoruz. Oyunun güzel yanı; havadan da savaşma sansı vermesi. Uçuş özelliğiyle hava savaşlarında gökyüzü hakimi olmak için mücadele ediyoruz. Yaratıkların bizimle beraber yanımızda savaşması da oyuna ayrı bir hava katmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fast & Furious: Legacy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Wings of Glory 2014

    Wings of Glory 2014 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Spin Hawk: Wings of Fury

    Spin Hawk: Wings of Fury, klasik sonsoz koşu oyunlarına değişik bir fizik tabanı ekleyerek yönettiğiniz karakterin sürekli daireler çizerek ilerlediği Flappy Bird benzeri bir beceri oyunudur.
  • Pacific Wings

    Pacific Wings retro tarzda bir uçak oyunudur
  • War Wings

    War Wings, Miniclip'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı uçak savaş oyunu.
  • Wings Remastered

    Wings Remastered mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur