Legend Online Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17,324 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Legend Online Classic ile destansı bir maceraya atılıyoruz

Legend Online Classic fantastik bir dünyaya adım atmanızı sağlayan ve size efsanevi bir macera sunan bir online rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil MMORPG oyunu olan Legend Online Classic'de tahmin edilemez güçlere sahip olan bir silahın hikayesi konu alınıyor. Kutsal ruhlar tarafından yaratılan bu silah o kadar kuvvetlidir ki kendi yaratıcıları bile onu kullanmaya çekinmektedirler. İyilik ve kötülük arasındaki savaşın kaderini belirleyebilecek olan ve bütün dengeleri değiştirebilecek olan bu silahın kötü amaçlar için kullanılmaması amacıyla yaratıcı kutsal ruhlar onu 7 parçaya ayırır ve parçalarını uzak diyarlara saklarlar. Bu küçük parçalar bile kendilerine has güçlerle donatılmışlardır. Oyunun hikayesi de bu 7 parça etrafında gelişiyor.

Legend Online Classic dokunmatik kontroller için optimize edilmiş bir oyun yapısı sunuyor. Oyunun savaş sistemi yüksek kaliteli grafikler ve görüntü efektleriyle süslenmekte. Farklı zorluk seviyelerinin yer aldığı oyunda çok sayıda farklı bölümü oynayabilmekteyiz. Ayrıca diğer oyuncularla PvP savaşları yapabiliyoruz ve yeteneklerimizi gerçek rakiplere karşı kanıtlayabiliyoruz.

Eğer derin bir hikayeye sahip fantastik bir rol yapma oyunu oynamak isterseniz Legend Online Classic'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Legend Online Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,890 TOPLAM İNDİRME
75.7 MB DOSYA BOYUTU

Legend Online Classic, mobil platformdaki en popüler MMORPG oyunlarından biri olarak sonunda iOS cihazlara da çıkışını gerçekleştirdi.

Legend Online olarak bilinen ve fantastik online oyunlar arasında azımsanmayacak bir kitleye sahip olan oyunun yenilenmiş mobil versiyonu sonunda iOS cihazlara da çıkışını gerçekleştirdi. Android kullanıcıları çoktan Legend Online Classic'in keyfini sürerken, stüdyo Oasis Games iPhone ve iPad kullanıcıları için de oyunu optimize etmiş durumda.

Oyuna ilk göz attığımda sıradan bir fantastik MMORPG mantığıyla yaklaştım. Zira Legend Online Classic oynanış olarak da çok farklı bir tavır sergilemiyor. Ancak Legend Online Classic'da direkt olarak karakter gelişimi ve görev sistemi üzerine gitmektense oldukça tuhaf bir fantastik hikaye sizleri bekliyor. Kutsal ruhların yarattığı ilahı kılıç olarak bilinen kutsal bir silah karşı koyulamaz gücü nedeniyle yine ruhlar tarafından 7 farklı parçaya ayrılmış ve evrenin dört bir yanına dağıtılmış. Biz de Legend Online Classic'te kendi karakterimizi yaratırken bu hikayenin çevresinde gelişen olaylara tanıklık ediyor ve oyunun cıvıl cıvıl evreninde amansız bir maceraya atılıyoruz.

Legend Online Classic her ne kadar üzerinde düşünülmüş bir yapı sergileyerek oyuncularına kaliteli bir MMORPG hizmeti sunmayı hedeflese de oyunun ticari mantalitesi yine ön plana çıkarılmış. Hikaye üzerinde görevleri tamamlamakla uğraşırken sürekli dört bir yandan fırlayan hediyeler fazla dikkat dağıtıcı ve açıkçası ne işe yaradıkları konusunda en ufak bir fikrim yok. Daha çok oyun Diamond satın almayla açılan içeriklere iten bir yapı sergilenmiş. Örnek verecek olursak oyunun en büyük hizmeti olarak gösterdiği PvP bölgelerinde oyuna hiç para ödenemeden hayatta kalmak gerçekten çok zor. Çeşitli eşya ve büyü kullanımı yine harcayacağınız Diamond'lara bağlı olarak gelişiyor ve en başta topluluğun sizden çok önde olduğunu görüyorsunuz.

Bunun dışında oyun boyunca Türkçe dil desteği ve mobil platform için gerçekten üzerinde uğraşılmış görüntüler Legend Online Classic'e mutlaka göz atmanızı gerektirecek etkenlerden bir tanesi olabilir. Özellikle Retina ekranlarda harika bir görsel şölen sizleri bekliyor diyebilirim. Kendi karakterinizi geliştirerek arkadaşlarınızla da birlikte oynayabileceğiniz oyunun en büyük sıkıntılarından biri de online servisin sıklıkla sorun yaşatması. İnternet bağlantısı gerektiren Legend Online Classic'te bazı noktalarda büyük kopukluklar yaşanıyor ve sunucular yetersiz kalabiliyor. Tabii bu oyunun ne kadar büyük bir kitleye sahip olduğunun da bir göstergesi.

Eğer MMORPG oyunlarından hoşlanıyorsanızi özellikle mobil platforma gerçekten yakışan Legend Online Classic'e bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Oyun tamamen ücretsiz olarak yeni oyuncularını en içten hediye paketleriyle karşılıyor. Gerçekten!

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend of Master Online

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Legend Of Maktar

    Legend Of Maktar, farklı türde yaratık ve boss'larla savaştığınız rpg oyunu.
  • Legend of Star: Human Awaken

    Legend of Star: Human Awaken, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay temalı rpg oyunu.
  • East Legend

    East Legend, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Legend of Solgard

    King'in yeni oyununda yaratıklardan ordu kuruyoruz.