LegFish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

LegFish, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan LegFish, reflekslerinizi sınayıp zevkli zaman geçirebileceğiniz bir oyundur. Hem eğlenceli hemde eşsiz bir mobil oyun olan LegFish ile farklı dansları yapıyorsunuz. Yeteneklerinizi geliştirerek daha fazla puanlar kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı dansların kilitlerini açabileceğiniz oyunda renkli görseller yer alıyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm LegFish, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız LegFish sizleri bekliyor.

LegFish oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

LegFish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
254 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

LegFish, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil oyundur.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir mobil oyun olan LegFish, zevkli zaman geçirebileceğinizi düşündüğüm bir oyundur. Hem eğlenceli vakit geçirebileceğiniz hemde reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda yeteneklerinizi geliştirerek daha fazla puan almak için mücadele ediyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken LegFish, sizleri bekliyor. Oyunda farklı dans figürlerini yapıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Farklı dansların kilitlerini açabileceğiniz oyunda renkli görseller yer alıyor. LegFish sizleri bekliyor.

LegFish oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dancing Ball Saga

    Reflekslerinizi ve müzik duygunuzu açığa çıkarın.
  • PARADE!

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir müzik oyunu
  • Tap Music 3D

    Eşsiz bir müzik oyunu
  • Avicii | Gravity HD

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • BeatEVO YG

    Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz keyifli bir müzik oyunu
  • Love Dance

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir müzik oyunu
  • Tap Tap Music

    Eşsiz deneyim sunan bir müzik oyunu