LEGO BIONICLE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
667 TOPLAM İNDİRME

LEGO BIONICLE izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunudur

LEGO BIONICLE, oyuncaklarıyla tanıdığımız Lego firmasının mobil cihazlar için yayınladığı aksiyon RPG türünde bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO BIONICLE'da 6 kahramanın hikayesi konu alınıyor. Birer savaş robotu olan kahramanlarımız oyunda Yaratılış Maskesi'nin peşine düşüyorlar. Bu maskeyi elde edebilmek içim ise kayıp güç maskelerini toplamamız ve Okoto adasında ortaya çıkan şeytani güçlerle savaşmamız gerekiyor.

LEGO BIONICLE'da bize sunulan 6 kahraman farklı yeteneklerle donatılmış. Tahu ateş, Kopaka buz, Onua toprak, Gali buz, Pohatu taş, Lewa orman üzerinde uzmanlaşıyor ve her bir kahraman kendine has bir oynanış sunuyor. Özel yetenekleri farklılık gösteren kahramanları yöneterek oyunda farklı şekillerde ilerleyebilirsiniz.

LEGO BIONICLE aksiyon RPG oyunlarında tercih edilen izometrik kamera açısını kullanıyor. Hafiften kuşbakışı görünümü andıran bu kamera açısı ile savaş alanına hakim olabiliyorsunuz: LEGO BIONICLE'ın basit bir savaş sistemi var. Çok karmnaşık olmayan kontroller sayesinde oyun her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

LEGO BIONICLE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
424 TOPLAM İNDİRME

LEGO BIONICLE savaş robotlarını yönettiğimiz bir aksiyon oyunudur

LEGO BIONICLE tehlike dolu bir macera içerisine atılan savaş robotlarının hikayesini konu alan aksiyon RPG türünde bir mobil aksiyon oyunu.

Ünlü oyuncak firması Lego tarafından iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için yayınlanmış olan LEGO BIONICLE'da Okoto adlı mitolojik bir adaya konuk oluyoruz. 6 farklı kahramanın hikayesini izleyen oyunda birer savaş robotu olan kahramanlarımız Yaratılış Maskesi adlı efsanevi maskenin peşine düşüyorlar. Biz de onlara bu yolculuklarında yardımcı oluyoruz ve adım adım farklı kayıp güç maskelerini toplayarak şeytani güçlere meydan okuyoruz.

LEGO BIONICLE'da kahramanlarımızı kendimiz inşa ederek savaştırabiliyoruz. 6 kahramanımızın her biri farklı güçlerde ustalaşıyor. Tahu ateş, Kopaka buz, Onua toprak, Gali su, Pohatu taş ve Lewa orman güçlerini kullanabiliyorlar. Bu güçlerle ilişkili farklı özel yeteneklere sahip olan kahramanlarımız farklı bir oynanış sunuyor.

LEGO BIONICLE'da kahramanımızı izometrik bakış açısını kullanarak yönetmekteyiz. Stratejik bir görüş yapısı sunan bu kamera sayesinde bize 4 bir yandan yaklaşan düşmanları kolayca görebiliyoruz. Hızlı ve basit bir savaş sisteminin yer aldığı oyunda grafiklerin orta şekerli olduğu söylenebilir.

LEGO BIONICLE hem ücretsiz olması, hem herhangi bir uygulama içi satın alım işlemi sunmaması, hem de her yaştan oyun severe hitap etmesi nedeniyle tercih edebileceğiniz bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Ninjago WU-CRU

    LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.
  • LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • LEGO Ninjago Tournament

    LEGO Ninjago Tournament, ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.
  • LEGO DC Super Heroes

    LEGO DC Super Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • LEGO Ninjago: Skybound

    LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudeur