LEGO NINJAGO: Ride Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
421 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım

LEGO NINJAGO: Ride Ninja, iyilikle kötülüğün mücadelesi üzerine kurulu ninja yarışı oyunu.

NINJAGO Adası’na barışı getirme mücadelesi veren altı genç ninjanın yer aldığı sürükleyici hikayeye sahip eşsiz bir yarış oyunundan bahsediyorum. Android telefonunuza ninja ve yarış oyunlarına yer veriyorsanız, grafikleriyle de göz dolduran bu yapımı kesinlikle oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Klasik ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan bir yapım olarak karşımıza çıkan LEGO NINJAGO: Ride Ninja, hem küçük hem de büyük yaşta mobil oyunculara hitap ediyor. Oyunda Zane adında bir titanyum ninjasının yerine geçiyorsunuz. Sons of Garmadon adında bir motor çetesinin planlarını öğrenmek için aralarına katılıyorsunuz. Son derece tehlikeli olan bu çetenin güvenini kazanmak üzere son bir sınav sizi bekliyor: Yılan Jaguar’ın Sokak Yarışı’nda hayatta kalmak! Kuralların olmadığı, hilenin yapılmadığı bu zorlu yarışta hayatta kalabilmek için ninja becerilerini kullanmanız gerekiyor. NINJAGO City’de tehlikeli bir yolculuk sizi bekliyor!

Erkan Calp

LEGO NINJAGO: Ride Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
180 MB DOSYA BOYUTU

Ninja yarış oyununda motor çetesinin işini bitirmeye çalışıyoruz.

LEGO NINJAGO: Ride Ninja, ninja yeteneklerinizi kullanarak kötüleri bitirmeye çalıştığınız mobil yarış oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan ninja yarış oyunu, sadece küçüklerin değil; büyüklerin de oynayabileceği her yaştan kişiye özel içerik sunuyor. Ninja oyunlarını arcade yarış oyunuyla birleştiren aksiyon yüklü bu yapımı kesinlikle oynamalısınız.

NINJAGO City’de geçen oyunda Zane adında çok tehlikeli bir motor çetesinin planlarını öğrenmek için aralarına sızmaya çalışan bir titanyum ninjasının yerine geçiyorsunuz. Çetenin neyin peşinde olduğunu anlamak üzere bir görevdesiniz ve güvenlerini kazanmak için sadece tek bir sınav kaldı: Tehlikeli kabul yarışı Yılan Jaguar’ın Sokak Yarışı. Kuralların olmadığı, hileye yer verilmeyen bu yarışta tek başınızasınız. NINJAGO bıçağı ve Ninja yıldızıyla donatılmış etkileyici bir motora sahipsiniz. Daha da güzeli; silahları, zırhları, yeteneklerinizi geliştirmeniz için yükseltme kartları mevcut.

LEGO NINJAGO: Ride Ninja Özellikleri:

  • Hızlı tempolu yarış
  • Kılıç ve ninja yıldızı savaşı
  • Destansı sahneler
  • Yükseltme kartları

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Ninjago: Skybound

    LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudeur
  • LEGO Ninjago WU-CRU

    LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.
  • LEGO Ninjago Tournament

    LEGO Ninjago Tournament, ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • Ride Out Heroes

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Shadow Ninja

    Dövüş arenasına girin ve ninja savaşçılarının lideri olun.
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.