LEGO ULTRA AGENTS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME

LEGO ULTRA AGENTS sürükleyici bir Android oyunudur.

LEGO ULTRA AGENTS dünyaca ünlü oyuncak firması Lego tarafından yayınlanmış ve oldukça ilginç bir yapıya sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan tablet ve akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz LEGO ULTRA AGENTS sürükleyici bir hikayeyi çizgi roman tarzındaki ara sahnelerle oyunculara sunarken sahip olduğu farklı mini oyunlarla oyunculara renklibir içerik sunuyor. LEGO ULTRA AGENTS Astor City adlı bir şehirde geçen bir hikayeye sahip. Astor City bir süre önce özel güçlere sahip olan kötü niyetli suçlular tarafından saldırıya uğramıştır. Biz bu saldırı karşısında ULTRA AGENTS adlı süper yetenekli kahramanlardan oluşan takıma katılıyoruz ve yüksek güvenlikli araştırma laboratuvarından nükleer madde çalmaya çalışan TOXIKITA'nın peşine düşüyoruz.

LEGO ULTRA AGENTS bize 6 bölüm altında toplanmış interaktif bir hikaye sunuyor. Oyun içerisinde 6 farklı oyun birleştirilmekte ve bu oyunlarda özel ekipmanlarımızı kullanarka ipuçlarının peşine düşmekteyiz. Oyunda 4 tekerli büyük motorlar ve süpersonik jetler gibi araçları kullanabilmekteyiz.

LEGO ULTRA AGENTS görsel olarak tatmin edici bir kalite sunmakta.

Can Erdil Şentürk

LEGO ULTRA AGENTS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

LEGO ULTRA AGENTS zengin içeriğiyle oyunculara bolca eğlence sunan bir Lego oyunudur

LEGO ULTRA AGENTS içerisinde bolca eğlence barındıran ve sürükleyici bir hikayeye sahip olan bir Lego oyunudur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu olan LEGO ULTRA AGENTS'da Astor City adlı şehirde geçen bir hikaye konu alınıyor. Bu şehir gizemli bir grup suçlu tarafından saldırıya uğramıştır. Özel yeteneklerle donatılmış olan bu suçlular bir araştırma laboratuvarından radyoaktif madde çalma niyetindedirler. Bu suçluların karşısında durabilecek tek güç ise ULTRA AGENTS adlı süper kahraman ekibidir. Biz bu ekibin bir üyesi olarak oyuna dahil oluyoruz ve karşımıza çıkan ipuçlarını toplayarak suçluları durdurmaya çalışıyoruz.

LEGO ULTRA AGENTS'de hikaye çizgi roman tarzındaki ara sahnelerle interaktif bir şekilde oyuncuya aktarılırken oyuncu farklı ipuçlarını toplayarak birleştirmeye çalışıyor. Oyun içerisinde birden fazla mini oyun yer almakta. Bu oyunlarda değişik ekipmanları kullanabilmekteyiz. Bölümler esnasında süpersonik jetler ve dört tekerli arazi motorları gibi ilginç araçları kullanabiliyoruz.

LEGO ULTRA AGENTS güzel grafikleri ve zengin içeriğiyle hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO ULTRA AGENTS Antimatter

    LEGO ULTRA AGENTS Antimatter çizgi roman tadında bir macera oyunudur
  • Otogi: Spirit Agents

    Otogi: Spirit Agents, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • LEGO BIONICLE

    LEGO BIONICLE izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Ninjago WU-CRU

    LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.