Lenka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Lenka, siyah beyaz fotoğraflar üzerine yoğunlaşan kullanıcıların denemesi gereken bir seçenek.

Lenka, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir kamera uygulaması olarak görev yapıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan Lenka, genel olarak siyah beyaz fotoğraflar çekmekten keyif alan ve kendisine bu kategoride kullanabileceği bir uygulama arayanların mutlaka kullanması gereken bir seçenek.

Uygulamanın kullanımı son derece pratik birkaç adım üzerine kurulmuş. Daha önce çektiğimiz veya o an çekeceğimiz bir fotoğrafı alıp siyah beyaz efektleri uygulayabiliyoruz. Otomatik odaklama gibi seçenekler ekranın alt bölümünde sunuluyor. Buna ek olarak flaşı da sol üst taraftan kontrol edebiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanarak oluşturmuş olduğumuz fotoğraflar özel galeride saklanıyor. Buradan istediğimizi seçip farklı sosyal medya kanalları üzerinden takipçilerimizle paylaşabiliyoruz.

Eğer Instagram gibi fotoğraf paylaşımının öne çıktığı platformları kullanıyorsanız ve ortaya orijinal çalışmalar çıkartmak istiyorsanız Lenka'yı mutlaka kullanmanızı öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Lenka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
1.4 MB DOSYA BOYUTU

Lenka tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz orijinal bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Lenka yaratıcı ve orijinal fotoğraflar çekmek isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama dünyanın en popüler fotoğrafçılarından olan Kevin Abosch tarafından Fransa’da geliştirilmiş.

Uygulamayı kullanarak siz de birbirinden göz alıcı siyah beyaz fotoğraflar çekebilirsiniz. Diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarında görmeye alıştığımız gibi Lenka’da da sosyal medya paylaşım desteği sunulmakta. Çektiğiniz ve düzenlediğiniz fotoğrafları direkt olarak Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabilirsiniz.

Lenka tamamen kullanıcı dostu ve sade bir arayüz sunmakta. Bu sayede çektiğiniz fotoğrafları düzenlerken hiçbir sorunla karşılaşmayacaksınız ve aklınızda yatan tasarımları dilediğiniz gibi aktarabileceksiniz.

Eğer siz de fotoğraf paylaşım platformlarını aktif olarak kullanıyorsanız ve bu hobiniz için kullanabileceğiniz kapsamlı ve orijinal bir uygulama arıyorsanız Lenka’yı mutlaka kullanmanız gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında