Lep's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,009 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Android platformunda Super Mario tarzı bir oyun olan, Lep’s World yapımı oynanışı ve grafikleri ile Mario’ya taş çıkartıyor.

Lep adındaki bir kahraman ile maceradan maceraya koştuğumuz Lep’s World oyunu, Super Mario tarzında bir oyun ve epey bir benzerliği var. Oyun ilerleyişi olarak Mario’dan pek bir farkı olmayan Lep’s World’de mekanlar, grafiksel tasarım ve gerekli araç gereçler değiştirilmiş ancak geri kalan her şey Super Mario oyunu ile özdeşleşiyor. Oyunda farklı canavarlar sizi durdurmak istiyor ancak altın toplarken bulduğunuz yoncalar size güç ve can katıyor. Bu yoncalar ise tıpkı Mario'nun mantarları gibi. Ancak fazla yonca topladığınız zamanda bu seferde arılar ve kuşlar size saldırabiliyor. O yüzden fazla mal göz çıkarabilir, yeteri kadar yonca kafidir.

Lep’s World oyununda 5 farklı temada birçok bölüm bulunuyor ve bu bölümleri can kaybetmeden geçmeniz gerekiyor. İlerleyen bölümler zor değil ancak değişen tema ve ilerleyiş can kaybetmenize neden olabilir. Bunun yanında oyun kontroller iOS versiyonu ile aynı şekilde ekrana yerleştirilmiş sağ, sol, yukarı ve aşağı düğmeleri ile sağlanıyor. Oyunun çoklu oyuncu desteği bulunurken, Gamecenter ile puan sistemine dahil oluyorsunuz.

Mustafa Şevki Coşar

Lep's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,490 TOPLAM İNDİRME
14.6 MB DOSYA BOYUTU

Super Mario oyunu tarzında bir oyun olan Lep’s World, hem eğlenceli hem de basit yapısı ile dikkat çekiyor. Oyunun grafikleri mario tarzı bir oyuna göre gayet iyi.

Çocukluğumuzu vazgeçilmez oyunu olan Super Mario yapımı, iOS cihazlar için Lep’s World olarak döndü diyebiliriz. Lep’s World oyunu Super Mario tarzında ve oynanış bakımından en yakın oyun. Lep’s World adında anlaşılacağı üzere Lep adındaki bir karakter ile ilerlemeli şekilde macera koştuğumuz bir oyun.  Oyunda bulunan altınları toplayarak devam edip bir sonraki bölüme geçiyoruz ve en sonunda mutlu son bizi bekliyor. Altınları toplayarak ilerlediğimiz yolda Mario’nun mantarı misali bizde altınların arasında yonca toplayarak güç ve can kazanıyoruz. Ancak yolda ilerlerken karşımıza bizi durdurmak isteyen farklı canavarlar çıkıyor ve eğer güç kazanmak için topladığımız yoncaları abartırsak, bu canavarların yanında birde arı ve kuşlarda bize saldırmaya başlıyor. O yüzden her şeyi ayarında tutmayı ayarlamamız gerekiyor.

8 farklı canavar ile başa çıkmaya çalıştığımız Lep’s World’de 4 seviye ve 5 farklı tema içerisinde birçok bölüm sunuluyor. Bu bölümlerde herhangi bir zorluk artışı yaşanmazken sadece oyun koşulları değişiyor. Çoklu oyuncu desteği de bulunan oyunda kontroller ekran üzerine yerleştirilmiş sağ, sol, yukarı ve aşağı simgeleri ile yapılıyor. Son olarak oyun Gamecenter desteği sunarak puan sistemine sizin puanınızı yansıtıyor. Son olarak oyun Retina desteğini de esirgememiş.

Mustafa Şevki Coşar

Lep's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
776 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Lep's World, Windows Phone platformunda en çok oynanan platform oyunu.

Lep's World, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu. Super Mario tarzı görselleri ve oynanışı ile dikkat çeken yapımda cüce bir cini kontrol ediyoruz.

100 milyon indirme ile efsane platform oyunu unvanına sahip Lep’s World, cüce bir cinin sevimsiz şeytani yaratıklarla dolu bir dünyada geçiyor ve oldukça hareketli bir oynanış sunuyor. Koşarak ve yaratıklardan zıplayarak ilerlediğimiz oyunda 50’den fazla bölüm yer alıyor ve bu bölümlerde 5 farklı dünyada geçiyor.

Harika animasyonlar ve grafiklerle bizleri karşılayan Lep’s World’de zor anlarda işinize yarayacak çok sayıda öğe bulunuyor. Daha uzun mesafeye zıplamanızı sağlayan ayakkabılar, kum saati, güç artıran yonca yaprağı yaratıkları ve platformları daha kolay geçebilmenizi sağlıyor.

Super Mario unutamadığınız oyunlar arasındaysa benzer deneyimi yaşatan Lep’s World’ü kesinlikle denemelisiniz.

Lep’s World Özellikleri:

  • Harika tasarlanmış 56 bölüm
  • Mükemmel animasyonlar ve oyun içi grafikler
  • 5 farklı dünya teması
  • 9 zorlu düşman
  • Çok sayıda yardımcı öğe
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lep's World 2

    Android Lep's World 2 ile çocukluğunuza yolculuk yapmaya ne dersiniz? Zıplayın tuğlaları parçalayın veya kaplumbağaları ezin karar sizin.
  • Lep's World 3 APK

    Lep's World 3 APK Android platformunda old school oynanışı ile modern oynanışı birleştiren klasik platform oyunu olarak yerini alıyor.
  • Bounder's World

    Bounder's World beceri ve reflekse dayalı yapısıyla öne çıkan eğlenceli bir oyun.
  • WORLD PIECE

    WORLD PIECE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Hanger World

    Hanger World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Super Vito World

    Super Vito World klasik tarzda bir platform oyunudur
  • Zeyno's World

    Zeyno's World, Android üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur.