Let's Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı oyun modlarının yer aldığı oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Let's Cube, farklı şekilleri tekrardan oluşturmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda 511 farklı kombinasyon içerisinden karşınıza çıkan şekilleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. 9 farklı kareyi tamamladığınız oyunda hafıza modunu açarak işleri biraz daha zorlaştırabiliyorsunuz. Metrobüste, metroda, otobüste ve dolmuşta oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Let's Cube, aynı zamanda kolay oynanışıyla da dikkat çekiyor. 16 yaşındaki iki Türk genç tarafından geliştirilen oyunda işiniz bir hayli zor. Bağımlılık etkisine de sahip olan Let's Cube'de kolaydan zora doğru farklı oyun modlarıyla da oynayabiliyorsunuz.

Basit bir oynanışa sahip olan oyunda beyninizi sınıyor ve reflekslerinizi sonuna kadar test edebiliyorsunuz. Zamana karşı mod, ani ölüm modu, sonsuz mod, hafıza modu ve ayna moduna sahip olan Let's Cube oyununu mutlaka denemelisiniz.

Let's Cube oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Lonely Cube

    Lonely Cube, oyunda bulunan tüm noktalar üzerinden küpü geçirmenizi ve daha sonra da yere düşürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • QB – a cube’s tale

    QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.
  • Escape Cube

    Escape Cube, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yeni nesil bir labirent oyun.