Let's go to Mars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Let's go to Mars, Mars'a yolculuk ettiğiniz, Mars gezegenini keşfe çıktığınız bir Android oyunu.

Let's go to Mars, Mars’a yolculuk ettiğimiz, kızıl gezegeni keşfe çıktığımız bir macera oyunu. İnsanların yakın gelecekte yaşamak için can attıkları Mars gezegeninde geçen Android oyununda Mars’ta ilk koloniyi kurmak isteyen The BIG’e amacına ulaşmasında yardımcı oluyoruz.

Oyun bir hikaye üzerine kurulu olduğundan kısaca bahsetmek istiyorum. Bilim adamları, mühendisler, profesörler ve hatta gazetecilerden oluşan büyük bir topluluk, geniş bir uzay aracında Mars yolculuğuna çıkıyor. Mars gezegeninde ilk insan kolonisini kurma görevini üstlenen The BIG Mars’a ulaşıncaya kadar geçen sürede biz uzay gemimizi atlayıp keşif yapıyoruz. Gelecek koloninin hayatta kalmasını sağlamak için Mars’a vardıktan sonra bilim adamlarına yardımcı olması açısından kızıl gezegenden veriler toplamamız gerekiyor.

Her yerin tozlarla kaplı olduğu, son derece soğuk, kontrolsüz girdap ve heyelanlarla dolu gezegende veri toplamak elbette kolay olmuyor. Kendimize çok iyi bakmamız, oksijen seviyemizi, yiyecek durumunu kontrol etmemiz daha da önemlisi de zihnimizi açık tutmamız gerekiyor.

Erkan Calp

Let's go to Mars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Let's go to Mars, Mars gezegenine yolculuk ettiğiniz macera türünde bir iPhone oyunu.

Let's go to Mars, insanların yaşam sürmeyi hayal ettiği Mars gezegenini keşfettiğimiz bir macera oyunu. Mars’ta ilk koloni kurma düşüncesinde olan bilim adamlarına yardımcı olduğumuz oyun, iOS platformunda da ücretsiz. Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunuyor.

Mobil platformdaki en iyi Mars’a yolculuk oyunu desem sanırım abartmış olmam. Mars’ta ilk insan kolonisini kurmaya çalışan bilim adamlarının geliştirdiği The BIG Mars’a varıncaya kadar geçen sürede Mars’a ayak basıp veri toplamamız isteniyor oyunda. Mars’ı görmek için can atan bilim adamları, mühendisler, profesörler, gazetecilerden oluşan büyük bir topluluğun hayatta kalması başka bir deyişle Mars’ta koloni kurulabilmesi bize bağlı.

Kızıl gezegende bilim adamlarına yardımcı olacak verileri toplarken sağlık, yiyecek ve akıl durumumuzu da dikkat ediyoruz tabii ki. Tozlar, kontrolsüz girdaplar, heyelanlar, dondurucu soğuk ve daha nice yaşamın mümkün olmadığını gösteren bir gezegende keşfe çıkıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.
  • CATTCH

    CATTCH, Rop, Darklings, Let's Twist oyunlarıyla ünlü Türk geliştiricinin renkli platform oyunu.
  • Anime Girls Go

    Anime Girls Go, Android platformuna çıkış yapan anime temalı aksiyon rpg oyunu.
  • Mines of Mars

    Mines of Mars, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça farklı bir temaya sahip rol yapma oyunudur.
  • Go Kane!

    Sıkı bir gerilim hikayesini oynayarak takip etmek isteyenler için Go Kane! oldukça başarılı ve orjinal bir oyun.
  • Commando Fire Go

    Çizgi roman stili grafikleriyle dikkat çeken mobil FPS oyunu
  • Super Bino Go

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Thunderbirds Are Go

     Pilot Thunderbird 2'yi kurtarabilecek misiniz?