Lidow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
538 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Lidow uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki fotoğraflarınızı hiç olmadığı kadar güzel görünür bir hale getirebilirsiniz.

Lidow uygulaması, Android kullanıcıları için hazırlanmış bir fotoğraf editörü olarak karşımıza çıktı ve içerisindeki pek çok özelliği ücretsiz olarak sunmasıyla fotoğraf meraklılarının dikkatini çekecektir. Hem kolay arayüzü hem de hızlı çalışan yapısıyla denenmesi gereken uygulamanın sahip olduğu özelliklere kısaca bir değinelim.

Lidow’un sahip olduğu kırpma olmadan kare fotoğraf üretme kabiliyeti, Instagram üzerinde paylaşmayı düşündüğünüz fotoğraflarınızın kırpılmadan kare fotoğraflar haline getirilmelerini sağlıyor ve böylece pek çok kullanıcının Instagram’da şikayetçi olduğu bir durumdan kolaylıkla sıyrılabiliyorsunuz. Hatta isterseniz uygulama içerisindeki çok sayıda renk filtresini kullanarak Instagram’a fotoğrafınızı gönderebilir ve oradan da hiç bir değişiklik yapmadan fotoğraf paylaşımı gerçekleştirebilirsiniz.

Blur, ayna efekti, ışık yansımaları, ton değişimleri, lens flare ve çeşitli efektlere de ev sahipliği yapan Lidow, böylelikle kullanıcıların genel anlamda en güzel görünen resimleri elde etmelerini sağlayabiliyor. Tabii ki burada esas sınırın kendi yaratıcılığınız olduğunu da belirtmek gerek.

Sadece efektler ve filtreler değil, aynı zamanda parlaklık, kontrast, doygunluk ve keskinlik gibi çok sayıda ayarı da değiştirmenize izin veren Lidow, böylelikle kötü görünen fotoğrafların bile bir şekilde mucizeler haline dönüştürülmelerine yardımcı oluyor.

Gereken tüm değişiklikler tamamlandıktan sonra fotoğrafınızı sosyal ağ hesaplarınız, iletişim uygulamalarını ve arkadaşlarınızla paylaşabilmek için kullanabileceğiniz tüm seçenekler uygulamada mevcut. Hatta paylaşımdan hoşlanmayanlar telefonlarının dahili hafızasına yahut mevcutsa SD kart üzerine de kayıt işlemini gerçekleştirebiliyorlar.

Yeni ve kolay kullanılır bir fotoğraf filtreleme ve efektlendirme uygulaması arayan kullanıcıların göz atmaları gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Lidow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Lidow uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kolayca efekt ve filtre uygulamaları yapabilirsiniz.

Lidow uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir fotoğraf filtreleme ve efektlendirme uygulaması olarak karşımıza çıktı ancak bunlara ek olarak fotoğraf düzenleme seçeneklerini de içerisinde barındırdığını eklemek gerekiyor. Her ne kadar düzenleme seçenekleri çok gelişmiş olmasa da temel düzeyde bir resim editörü arayanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede. Ücretsiz olarak sunulan ve arayüzüne alışmakta zorluk çekmeyeceğinize inandığım uygulamanın temel niteliklerine kısaca bir göz atalım.

  • Özel renk filtreleri
  • Katman efektleri
  • Işıklandırma efektleri
  • Döndürme ve yön değiştirme
  • Kırpma seçenekleri
  • Renk değiştirme filtreleri

Tüm bu temel efekt ve filtrelerin yanında, kullanıcılara parlaklık, kontrast, doygunluk, keskinlik gibi onlarca farklı ayarı daha düzenleme seçeneğini sunabilen Lidow, böylelikle acil fotoğraf düzenleme ve güzelleştirme işlemleri için başvurulması gereken araçlardan birisi haline geliyor.

Fotoğraflarınız üzerinde tüm ihtiyaç duyduğunuz işlemleri gerçekleştirdikten sonra, onları dilerseniz cihazınıza kaydedebiliyor, dilerseniz de sosyal ağ hesaplarınızı yahut iletişim uygulamalarınızı kullanarak dostlarınızın da görmesini sağlayabiliyorsunuz.

Çalışması esnasında herhangi bir internet bağlantısı gerektirmeyen ve performans sorunlarına sahip olmayan uygulama, diğer iOS uygulamalarının aksine küçük boyutuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni bir fotoğraf düzenleme uygulaması arayanlar uygulamaya bir göz atsınlar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında