Lie Detector Fun Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Lie Detector Fun Game, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayarak gerçekleri ve yalanları ortaya çıkaracağı eğlenceli bir oyundur.

Lie Detector Fun Game, arkadaşlarınızın, çocuklarınızın yada tanıdıklarınızın gerçekleri söleyip sölemediğini test etmenizi sağlayacak olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.

Önceden hazırlayabileceğiniz soruları uygulama ile birlikte arkadaşlarınıza sorarak doğru yada yalan sölediklerini tarayan uygulama size yeşil ışık yaktığında arkadaşınız doğruyu söylüyor, kırmızı ışık yandığında ise yalan söylüyor anlamına gelmektedir. İstediğiniz 5 soru hazırlayabileceğiniz uygulama bu soruları tekrarlayacaktır. Ayrıca bu soruları rastgele olarak da yöneltme seçeneği bulunuyor.

Android cihaz sahiplerinin oynayabileceği en iyi yalan makinesi oyunlarından biri olan Lie Detector Fun Game'in arayüzü oldukça etkileyici diyebilirim. Bununla birlikte oldukça sade tasarlanan ana ekran üzerinde sadece doğru ve yalanı tespit etmek için gerekli parmak tarama alanı ve göstergeler bulunuyor.

Arkadaşlarınız ile toplandığınızda oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar arasında yer alan Lie Detector Fun Game'i hemen ücretsiz olarak indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Partymasters - Fun Idle Game

    R’n’B'nin yeni starı olup partilerde eğlenmek ister misiniz?
  • Sniper Shooter Free - Fun Game

    Sniper Shooter Free, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • Metal Detector

    Metal Detector, mobil cihazı bir metal tarayıcısına dönüştüren başarılı bir uygulamadır.
  • Heartbleed Detector

    Heartbleed Detector, Android cihazlarınızın Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini test eden ücretsiz bir uygulamadır.
  • Stagefright Detector

    Stagefright Detector, Android cihazınızın Stagefright virüsünden etkilenip etkilenmediğini öğrenebileceğiniz ufak bir uygulama.
  • AppBrain Ad Detector

    AppBrain Ad Detector Android cihazınızda reklamlardan korunmanızı sağlayabilecek bir uygulamadır.
  • McAfee Heartbleed Detector

    McAfee Heartbleed Detector ile Android'li cihazınızın ve kullandığınız uygulamaların Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
  • Motion Detector Pro

    Motion Detector Pro, ortamdaki hareketi algılarak kısa mesaj ve e-posta bildirimi yapan mobil uygulamadır.