Lifeboat+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

Lifeboat+, Android cihazları üzerinde Minecraft: Pocked Edition oynayan oyunculara yardım olması amacıyla geliştirilen bir Android Minecraft uygulaması.

Lifeboat+, Android telefon ve tabletleri üzerinde Minecraft: Pocked Edition oynayan oyunculara yardım edebilmesi amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir uygulama.

Eğer hali hazırda mobil cihazınız üzerinde Pocked Edition oynuyorsanız, bu uygulama size yardımcı olarak multiplayer turnuvalar düzenlemenizi ve istatistiklerinizi görebilmenizi sağlıyor.

Kendine özel sunucuları üzerinde oyuncuların özel ve multiplayer turnuvalar düzenlemesini sağlayan uygulama, aynı zamanda uygulama sahiplerinin bu turnuvalardkai tüm istatistiklere erişmesini sağlıyor.

Uygulama içerisinde Lifeboat Minecraft sunucularını nasıl kullanabileceğinize dair yardım bulunuyor. Böylece sunucu kullanımında yaşayabileceğiniz sorunlara çözüm bulmanız kolay olacaktır. Liderlik tablosu ve istatisklere uygulama içerisinden ulaşabiliyorsunuz. Hesabınızın yönetimini de yapabileceğiniz uygulama üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz sunucuların listesini bulabilirsiniz.

Minecraft: Pocket Edition oyuncularına özel olarak geliştirilen uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize indirererek deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

Lifeboat+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
11.1 MB DOSYA BOYUTU

Lifeboat+, Minecraft Pocket Edition oyuncularının multiplayer turnuvalar düzenlemesini sağlayan yardımcı bir iOS Minecraft uygulaması.

Lifeboat+, Minecraft'ın mobil cihazlarda oynanabilmesi için çıkarılan Minecraft: Pocket Edition oyuncularına özel olarka hazırlanan bir Minecraft sunucu, turnuva ve istatistiki bilgiler uygulaması.

Pocked Edition oynayan oyuncular bu uygulamayı kullanarak arkadaşları ile birlikte multiplayer turnuvalara girebilecekleri sunucular bulabiliyor. Düzenlenen turnuvalara ait tüm istatistikleri de oyunculara sunan Lifeboat üzerinde bir de lidelrik sıralaması bulunuyor. Eğer Minecraft oyununda yeterince iyiyseniz liderlik sıralamasının üstlerinde yer alabilirsiniz.

Kendi sunucuları üzerinde oyuncuların turnuvalar düzenleyerek birbirleri ile online olarak karşılaşmasını sağlayan Lifeboat+, ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olmasına rağmen ekstra ve VIP özellikler sunan farklı bir versiyona da sahip.

Sunucu listesini görüntüleyebildiğiniz uygulama üzerinden aynı zamanda hesabınızı da kontrol edebiliyorsunuz. Minecraft severlerin bir araya gelmesini ve birlikte oynayabilmesini sağlayan Lifeboat+ uygulamasını hemen iPhone ve iPad'lerinize indirerek göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz