LifeLock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

LifeLock ile adınıza düzenlenen sahte evraklardan ya da banka hesaplarınızdaki şüpheli etkinlikleri anında tespit edebilirsiniz.

LifeLock uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kimlik hırsızlığına karşı koruma sağlayabilirsiniz.

4 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan LifeLock uygulaması, her iki saniyede 1 kişinin kimlik hırsızlığı mağduru olduğunu belirterek bu alanda etkin çözümler sunuyor. Kötü amaçlı kişilerin banka hesaplarınızı boşaltmak, adınıza sahte belgeler düzenlemek gibi dolandırıcılık yöntemlerine karşı sizi koruyan ve anında bildirim gönderen uygulamada bugüne kadar 9.5 milyon kimlik hırsızlığına karşı koruma bildirimi gönderilmiş.

Hesaplarınızda herhangi bir şüpheli etkinlik gördüğünüzde uygulama içerisindeki kimlik koruma ajanları devreye girerek size yardımcı oluyor. Uygulamadan gelen uyarılara yanıt vererek işlemlerin size ait olup olmadığını belirterek kendinizi koruma altına almanızı sağlayan LifeLock, Üye Hizmetleri bölümünden uygulama içi çağrı özelliği de sunuyor. Yıllık kredi notunuzu da sizlere gösteren ve değişiklikleri takip etmenize olanak sağlayan LifeLock uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

LifeLock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
94.6 MB DOSYA BOYUTU

Kimlik bilgilerinizin çalınmasını engellemek için LifeLock uygulamasını kullanabilirsiniz.

LifeLock uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızdan kimlik bilgilerinizin çalınmasına karşı önlem alabiliyorsunuz.

Dünya genelinde milyonlarca kişinin kurbanı olduğu kimlik hırsızlığını önleme amaçlı geliştirilen LifeLock uygulaması, 4 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Bugüne kadar 10 milyona yakın kimlik hırsızlığı koruma bildirimi göndermiş olan LifeLock uygulamasında, banka hesaplarınızın güvenliği veya adınıza sahte evraklarla düzenlenen dolandırıcılık yöntemlerine karşı koruma sağlayabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde kaydettiğiniz bilgilerinizi takip eden LifeLock uygulaması, şüpheli etkinlikler gördüğünde bu işlemin sizin tarafınızdan yapılıp yapılmadığına dair uyarı gönderiyor. Eğer, şüpheli görülen işlem sizin tarafınızdan yapılmadıysa bu konuda size yardımcı olacak ajanlar devreye giriyor ve tehlike anında püskürtülüyor. Aklınıza takılan veya şüphelendiğiniz her şeyi danışabileceğiniz uygulama içi çağrı özelliği da sunan LifeLock uygulamasında kredi notunuzu ve değişimlerini de görebilmeniz mümkün. Eğer siz de kimlik bilgilerinizin izinsiz kullanılmasını istemiyorsanız ve bu konuda önlem almak istiyorsanız, LifeLock uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • Rastgele TC Kimlik No Oluştur

    Rastgele TC Kimlik No Oluştur ile web sitelerine ve mobil uygulamalara sahte TC numaraları girebilirsiniz.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • FingerSecurity

    FingerSecurity, Android cihazlarınızdaki uygulamaların güvenliğini parmak izinizle korumanızı sağlıyor.
  • Bluebox Heartbleed Scanner

    Bluebox Heartbleed Scanner, işletim sistemi ve uygulamaları Heartbleed açığına karşı tarayan bir güvenlik uygulamasıdır.