Lightbringers: Saviors of Raia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME

Lightbringers: Saviors of Raia bolca aksiyon içeren eğlenceli bir mobil oyundur

Lightbringers: Saviors of Raia oyunculara bolca eğlence sunan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynanabilen aksiyon RPG türünde bir mobil oyundur.

Lightbringers: Saviors of Raia bize Raia adlı gezegende geçen bir kıyamet senaryosu sunuyor. Raia bir süre önce kaynağı bilinmeyen bir saldırı nedeniyle harap olmuş ve gittikçe çürümeye başlamıştır. Bu çürüme sürecinde gezegen üzerindeki canlılar birer birer dehşet verici yaratıklara dönüşmeye başlamış ve diğer canlılara saldırarak korku ve terörün gezegende hakim olmasına neden olmuşlardır. Gezegen üzerinde bu yaratıklarla baş edebilecek tek güç ise Lightbringer adlı kahramanlardır. 

Biz de oyuna Lightbringer adlı kahramanların bir tanesini seçerek başlıyoruz ve yaratıkların karşısına çıkarak masum insanları korumaya çalışıyoruz. Kahramanımızı seçtikten sonra kullanacağımız silahımızı belirliyor ve maceraya atılıyoruz. Oyun durmak bilmeyen bir aksiyon sunuyor. Ekranda aynı anda yüzlerce yaratıkla çarpıştığınız sahneler oyunda bolca yer almakta. Oyunun RPG öğeleri sayesinde eğlencemiz daha uzun süreli oluyor ve karakter gelişimi sayesinde kahramanımızı oyunda ilerledikçe güçlendirebiliyoruz.

Lightbringers: Saviors of Raia bize görevleri diğer oyuncularla birlikte tamamlama imkanı da veriyor. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız Lightbringers: Saviors of Raia hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Lightbringers: Saviors of Raia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Lightbringers: Saviors of Raia başarılı bir aksiyon-rol yapma oyunudur

Lightbringers: Saviors of Raia oyun severlere bolca eğlence sunan ve çoklu oyuncu desteğine sahip olan başarılı bir mobil aksiyon RPG oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Lightbringers: Saviors of Raia'da Raia adlı bir gezegenin kaderini ellerimize alıyoruz. Raia bir süre önce bilinmeyen bir kaynaktan gelen bir saldırı nedeniyle çürümeye başlamış, gezegen üzerinde yaşayan canlılar birer birer dehşet verici yaratıklara dönüşerek masum insanların peşine düşmüştür. Bu yaratıklarla savaşabilecek ve masum insanları koruyabilecek Lightbringer adlı kahramanlar Raia için geriye kalan tek umut olmuştur.

Oyunda biz de Lightbringer adlı kahramanları yöneterek Raia'yı kurtarmaya çalışıyoruz. Bu iş için ilk önce kahramanımızı ve silahımızı seçerek oyuna başlıyoruz. Oyunda bolca aksiyon yer alıyor ve harita üzerinde aynı anda yüzlerce yaratıkla çarpışabiliyoruz. RPG elementlerinin de hakim olduğu oyunda karakter gelişimi büyük öneme sahip. Oyunda ilerledikçe çeşitli büyülü silahlar ve eşyalarla kahramanımızı geliştirirken yeni özel yetenekler öğrenebiliyoruz ve kahramanımızın mevcut yeteneklerini güçlendirebiliyoruz.

Lightbringers: Saviors of Raia kolay bir şekilde oynanabilmekte. Oyun ortak oynanış sunuyor ve farklı oyuncularla birlikte görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız Lightbringers: Saviors of Raia denenmeye değer bir oyun.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Edge of Reality: Ring of Destiny

    Edge of Reality: Ring of Destiny, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Clash of Lords 2

    Clash of Clans'a benzerliğiyle dikkat çeken Clash of Lords 2 aksiyon dolu yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.