LIKE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
1,242 TOPLAM İNDİRME

Sihirli videolar oluşturarak sosyal ağlarda paylaşın.

LIKE, Android kullanıcıları arasında oldukça popüler bir video düzenleme, efekt uygulaması. PC tarafında ücretli video efekt programlarıyla oluşturulabilen videoları mobilde kaydetmeye izin veren ilginç bir uygulama. Süper kahramana dönüşme, alev topu çıkarma, sihir yapma, ortalığı alevlendirme, büyüyüp küçülme, uçma, patlama efekti verme, dudak oynatma ve daha birçok etkileyici efekti videolarınıza kolayca eklemenize izin veriyor.

Birkaç dokunuşla sihirli videolar yapabileceğiniz eğlenceli bir mobil uygulama LIKE. Artırılmış gerçeklik teknolojisinden güç alan video efekt uygulamasının kullanımı da oldukça basit. Videonuzda kullanacağınız müziği (galerinizde yoksa uygulamadan seçebilirsiniz, yüzlerce telifsiz müzik mevcut) seçiyor, ardından videonuzu kaydetmeye geçiyorsunuz. Kaydı tamamladıktan sonra uygulayacağınız efekti seçiyorsunuz. Videonuza birden fazla efekt uygulayabiliyorsunuz.

LIKE Özellikleri:

  • Videolarda arka planı değiştirin, konumuzu ve boyunuzu ayarlayın.
  • Hollywood filmlerinde kullanılan efektlere benzer sinematik efektler uygulayın.
  • Söylemek istediğiniz müziği seçin ve sadece dudağınızı oynatın.
  • Dinamik çıkartmalarla videonuzu süsleyin.
  • Güzellik efektleriyle görünümüzü değiştirin.
  • LIKE topluluğunda eğlenceli videolar sizi bekliyor.

Erkan Calp

LIKE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
132.4 MB DOSYA BOYUTU

Sihirli videolar kaydedin, sosyal ağlarda paylaşın.

LIKE, video efekt programlarıyla yapılabilen etkileyici görsel efektleri, animasyonları telefonumuzdan yapmamıza izin veren ücretsiz bir uygulama. Oyun karakteri gibi ateş topu çıkarma, süper kahraman olup gökyüzüne yükselme, büyüyüp küçülme, ışınlanma, sihir yapma, boom efekti ve daha onlarca sıradan videolarınızı sihirli videolara dönüştüren efekt yer alıyor.

Mobil platformda en çok indirilen, sevilen video efekt uygulamaları arasında LIKE. Diğer video düzenleme, efekt uygulamalarından farklı olarak artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanıyor. PC tarafından ücretli video efekt programlarıyla oluşturulan videoları telefonunuzda, birkaç dokunuşla yapabiliyorsunuz. Videonuzu kaydetmeden önce kütüphaneden veya film rulonuzdan müzik seçimi yapıyorsunuz. Videonuzu kaydedip uygulayacağınız efekti ve yerini (tüm videoya tek bir efekt uygulayabildiğiniz gibi farklı efektler de uygulayabiliyorsunuz) seçiyorsunuz. Efektler, artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde harika bir şekilde uygulanıyor. Tabii ki kayıt esnasında oyunculuğunuzu sergilemeniz lazım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VN Video Editor

    VN Video Editor Android Uygulaması İndir: Android telefonlar için ücretsiz en iyi video düzenleme programı
  • InShot APK

    InShot Pro APK Android için ücretsiz video düzenleyicidir. Güçlü video düzenleme araçları içeren InShot aynı zamanda fotoğraf düzenleyici.
  • VivaVideo APK

    VivaVideo profesyonel video düzenleme uygulaması arayanlara tavsiyemizdir. Ücretsiz video düzenleyici VivaVideo APK olarak indirilebilir.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • PowerDirector Video Editor Pro APK

    PowerDirector Video Editor Pro APK Android telefonlar için ücretsiz profesyonel video düzenleme ve video yapma programıdır.
  • MOCR

    MOCR uygulamasında videolarınızı etkili bir şekilde düzenleyebileceğiniz faydalı araçlar sunuluyor.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması