Limbo Racing - Shadow Stunts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Limbo Racing - Shadow Stunts heyecan dolu bir yarış oyunudur.

Limbo Racing - Shadow Stunts baş döndürecek bir yapıya sahip olan eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Limbo Racing - Shadow Stunts'da gizli düzenlenen yarışlara katılmaktayız. Gece yapılan bu gizli yarışlarda yer alan bir yarış takımının üyesi olduğumuz oyunda tehlikeli şartlarda yarışarak önümüze çıkan engelleri aşmaya ve çılgın akrobatik hareketler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ölümüne yarıştığımız oyunda başarısızlık gibi bir seçeneğimiz bulunmamakta. Bu nedenle dikkatimizi toplamalı, yarışlara odaklanmalı ve son süratle farklı numaralar yapmalıyız.

Limbo Racing - Shadow Stunts oynanış olarak oldukça zengin bir oyun. Oyunda düz yarış pistlerinde yarışmanın yerine rampalardan nitromuzu kullanarak son hızda uçarak alevli halkaların arasından geçiyoruz, dikey olarak 360 derece dönüyoruz ve bir yandan da para topluyoruz. Topladığımız paraları yeni arabalar satın almak ve yeni yarış pistlerinin kilidini açmak için kullanabiliyoruz.

Limbo Racing - Shadow Stunts'ın grafikleri ortalama seviyede. Siyah beyaz renklerin hakim olduğu oyunda aracımız ve görsel efektler farklı renklere sahip. Böylece oyun kendine has bir yapıya kavuşuyor.

Can Erdil Şentürk

Limbo Racing - Shadow Stunts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Limbo Racing - Shadow Stunts iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil araba yarışı oyunudur

Limbo Racing - Shadow Stunts yer çekiminin sınırlarını zorladığınız ve ölümüne yarıştığınız bir mobil araba yarışı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Limbo Racing - Shadow Stunts'da oldukça gizli bir yarış ekibinin bir üyesi olarak oyuna dahil oluyoruz. Bu yeraltında faaliyet gösteren yarış takımı gecenin karanlığı çöktükten sonra oldukça tehlikeli yarışlar düzenlemektedir. Biz de bu yarışlara katılıyoruz ve yeteneklerimizi sergiliyoruz. Fakat bu yarışlarda başarısızlık gibi bir seçeneğimiz bulunmamakta; çünkü başarısız olmamız demek ölümcül bir kaza anlamına gelebilir.

Limbo Racing - Shadow Stunts'ta yarışırken rampalardan nitroyla uçuyoruz, yanan halkaların arasından geçiyoruz, ahşap köprülerden zıplıyoruz ve bir yandan da paraları topluyoruz. Topladığımız bu paralarla yeni arabalar alabilmekteyiz ve yeni yarış pistlerinde yarışabilmekteyiz.

Limbo Racing - Shadow Stunts ücretsiz bir oyun olmasına rağmen herhangi bir oyun içi satın alma işlemini desteklemiyor. Bu sayede oyunda ilerleyebilmek için herhangi bir satın alma işlemi gerçekleştirmenize gerek kalmıyor. Oyun oynanış olarak bolca aksiyon sunmakta. Patlayıcılarla ve ölümcül tuzaklarla dolu pistlerde yarışmak büyük heyecan yaratıyor. Bütün bu özellikleri tatmin edici bir grafik kalitesiyle birleştiren Limbo Racing - Shadow Stunts hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Light Shadow Racing Online

    Light Shadow Racing Online, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çevrimiçi drag yarışı oyunu.
  • Jet Car Stunts 2

    Jet Car Stunts 2 hız sınırlarını zorladığınız bir yarış oyunudur
  • Extreme Bike Stunts 3D

    Extreme Bike Stunts 3D heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur
  • Flying Car Stunts 2016

    Flying Car Stunts 2016 mobil cihaalarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Extreme Quad Bike Stunts 2015

    Extreme Quad Bike Stunts 2015 eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • BC Stunts

    BC Stunts ilginç bir mobil yarış oyunudur
  • Jet Car Stunts Lite

    Jet Car Stunts Lite, jet hızındaki arabanız ile birilikte mükemmel tasarlanmış pistlerde adeta şov tadındaki mükemmel ve heyecanlı bir Android araba yarışı oyunudur.