Lindsay Lohan's The Price of Fame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Şöhret basamakları her yoldan tırmanabileceğiniz Lindsay Lohan's The Cost of Fame, Kim Kardashian Hollywood'un izinden gidiyor.

Hollywood oyunucusu Lindsay Lohan, yeni bir oyunun baş kahramanı olarak mobil cihazlardan sizin hayatınızı kovalamaya geliyor. Lindsay Lohan's The Price of Fame, isminden anlaşılacağı gibi şöhretin bedelini mi konu ediyor? 80'li yılların Emrah filmlerinden bu bedelin oldukça ağır olduğunu az çok öğrendik. Neyse ki, bu mobil uygulama Kim Kardashian Hollywood benzeri bir avatar süsleme oyunu.

Şöhrete giden yolda atmanız gereken adımlar konusunda Lindsay Lohan sizin sosyete çobanınız olarak ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Oyun içerisinde gereken öneme kavuşmak için yapmanız gerken şey yeni aksesuarlar ve kıyafetler satın alarak kalabalığın dikkatini çekmek. Sizi takip edenlerle birlikte para kazandığınız bu oyunda kazancınızı yine bu dış görünüş malzemelerine harcamanız gerekiyor.

Kim Kardashian oyunu bile benim eleştirilerimden kocaman bir pay almış olmasına rağmen daha başarılı bir oyundu. En azından süregelen oynanışta bir hikaye örgüsü ve senaryo benzeri bir içerik vardı. Farklı mekanlar ve şehirler içerisinde bir geziye çıktığınız Kardashian oyununun aksine burada dar bir alanda kısıtlı kalıp kendi dış görünüşünüzü yargılayan bir oyun stiliyle karşılaşıyorsunuz.

Şöhret için meşru olmayan yollara bile başvurmanız gerekebiliyor. Oyun size başkalarının yazdığı sözlerle rap yapmanızı sağlıyor, sevişme görüntüleriyle, psikolojik tedaviyle veya sahte ölüm haberiyle magazin gündemine oturmanız da mümkün.

Ücretsiz olsa da uygulama içi satın almaya yaslanan bir oyun deneyimi pazarlamaya çalışan bu oyun size 200 TL'yi aşkın bir ödeme yapmanız dahilinde size sonsuz para ve ufak bir bahçe biblosu veriyor. Eğer ödediğiniz paranın karşılığını alacağınızı düşünüyorsanız burada oyun hakkımdaki fikirlerimi beyan etmeyi sonlandırıyorum.

Alper Çetiner

Lindsay Lohan's The Price of Fame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Şöhret basamakları her yoldan tırmanabileceğiniz Lindsay Lohan's The Cost of Fame, Kim Kardashian Hollywood'un izinden gidiyor.

Hollywood ünlüler kervanının bir parçası olan Lindsay Lohan, eksik kalmamak için kendi ismini taşıyan bir mobil oyun ile karşınızda. Lindsay Lohan's The Price of Fame, isminin de açık bir şekilde anlatmaya çalıştığı gibi, ünlü olmanın bedellerini size gösteriyor. Oysa ki biz 80'li yılların Emrah filmlerinden bu işin ne kadar tehlikeli olduğunu öğrenmiştik. Derin bir nefes alıp durumun daha hafif olduğunu belirtiyorum. Bu oyunda Kim Kardashian Hollywood benzeri bir konsept var.

Sosyetede giden başarı yolunda size oyun içi adımlarınızda çobanlık eden Lindsay Lohan, kısa ve öz tüyolarda bulunuyor. Oyunda fark edilen ve takip edilen bir ünlü olmak istiyorsanız en başta yapmanız gereken şey paranızla aksesuar ve kıyafet satın almak. Takipçilerinizin sayısı arttıkça kazandığınız para artıyor ve bu eşlemde bu dış görünüş dünyasına daha da çok para yatırmanız gerekiyor.

Şöhretin kabul edilen yollarından ziyade oyun size kötü yolu seçmek konusunda da bilgilendiriyoru. Başkalarından ısmarlama sözler ve ritimlerle bir rap albümü çıkartmak, sevişme kayıtları, intihar süsü ve psikolojik tedavi gibi yöntemlerle de deklanşörler size yöneliyor. Şaka yapmıyorum, bu oyunda tüm bu dinamikler var.

Ücretsiz olmasına karşın uygulama içi satın almaya dayanan bu oyun 200 TL'yi aşan bir fiyatı ödemenizle size sonsuz oyun içi para ve bahçeniz için ufak bir biblo bahşediyor. Eğer bu fırsatın kesinlikle değerlendirilmesi gerekildiğini düşünüyorsanız lütfen önden buyrunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Age of Explorers

    Age of Explorers, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir denizcilik oyunu.
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • Teddy the Panda

    Teddy the Panda, sevimli bir pandanın bakımını üstlendiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Caillou House of Puzzles

    Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve çocuk oyunudur.
  • Masha and the Bear

    Masha and the Bear, Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin mobil oyunu.
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • Labours of Hercules

    Labours of Hercules, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor.