LINE POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,952 TOPLAM İNDİRME

LINE POP, dünyaca popüler ücretsiz mesajlaşma uygulamalarındna biri olan LINE'ın geliştirileri tarafından hazırlanan farklı bir iOS bulmaca oyunudur.

LINE POP, Android kullanıcılarının oynayabileceği ücretsiz bulmaca uygulamalarından bir tanesi. Fakat LINE POP, Android platformunda bulunan diğer bulmaca uygulamalarından sahip olduğu sosyal ağ özelliği sayesinde biraz ayrılıyor.

Oyundaki amacınız 3'lü eşlemeler yaparak bulmacayı bitirmek. Her seviyedeki tüm ayıcıklardan oluşan blokları eşleyerek bitirmeli ve bölümü geçmelisiniz. Uygulamanın ilgi çekici özelliklerinden birisi ise, ücretsiz mesajlaşma uygulaması LINE hesabınızda sahip olduğunuz arkadaşlarınız ile karşılaştırma yapabilmeniz.

LINE uygulaması ile aynı geliştiriciler tarafından hazırlanan uygulama, sade bir bulmaca uygulaması olmayarak, oyunculara arkadaşları ile sohbet etme ve onlarla birlikte oynama imkanı veriyor. Oyun içerisinde genel performansınızı arttırabilecek bazı güçlendirici özellikler bulabilirsiniz. Bu özellikleri kullanarak bölümleri çok daha rahat bir şekilde geçebiliyorsunuz.

Genel olarak oldukça başarılı ve eğlenceli gözüken LINE POP oyunu, denemeye değecek olan uygulamalar arasında yer alıyor. Android telefon ve tabletleriniz ile birlikte oynamak istediğiniz farklı ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunu arıyorsanız, LINE POP'a bir göz atmanızı tavsiye ederim. Uygulamayı ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

LINE POP bulmaca oyunu hakkında daha fazla bilgi alabileceğiniz tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

LINE POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,214 TOPLAM İNDİRME

LINE POP, sahip olduğu sosyal ağ özellikleri ile birlikte iOS platformundaki diğer bulmaca uygulamarından çok daha farklı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

LINE POP, Android ve iOS platformları için geliştirilen ve oynadıkça bağımlısı olacağınız ücretsiz bir bulmaca oyunudur. Oyundaki amacınız, ayıcıklardan oluşan blokları 3'lü gruplar halinde eşleyerek bitirmek ve bu syaede bölümü geçmek. Bölümler ilerledikçe zorlaşan oyun ile birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. İlk bakışta standart bir bulmaca oyunu olarak gözüksede, LINE POP sahip olduğu farklı özellikleri ile benzer bulmaca oyunlarından bir adım öne çıkmaktadır.

Oyun içerisinde size verilen süre limiti nedeni ile bölümleri geçmek düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir. Uygulama dünyaca popüler ve ücretsiz mesajlaşma uygulaması olan LINE'ın geliştiricileri tarafındna hazırlanmıştır. Bu nednele oyunda karşılaşacağınız ikonlar LINE uygulamasında görecğeiniz ikonlar ile benzerlik göstermektedir. Uygulamanın en ilgi çekici özelliklerinden birisi ise, LINE üzerindeki arkadaşlarınız ile birlikte kıyasıya bir yarışa girebilmeniz. Bu nedenle LINE POP uygulaması, sade bir bulmaca oyunu değil aynı zamanda sosyal ağ uygulamasıdır.

İlerledikçe zorluk seviyesi artan bölümleri geçebilmek için oyun içerisinde bulabileceğiniz ekstra güç kazandıran özelliklerden faydanalabilirsiniz.

Oyundaki karakterleri oldukça eğlenceli olan LINE POP uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak indirilerek oynanabilir. Farklı ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız LINE POP'a bir şans vermenizi öneririm.

LINE POP bulmaca oyunu hakkında daha fazla bilgi alabileceğiniz tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LINE: Disney Toy Company

    Sevilen Disney karakterleri bu oyunda bir arada!
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • LINE Pokopang

    LINE Pokopang, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayarak saatlerce keyifli vakit geçirebileceği eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • LINE Touch Monchy

    LINE Touch Monchy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • Draw Line: Classic

    Draw Line ile aynı renkte olan noktaları birleştirin hem zekanızı hem de becerinizi geliştirin.
  • LINE JELLY

    LINE JELLY Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir üçlü eşleştirme oyunudur.
  • LINE Puzzle Bobble

    LINE Puzzle Bobble, baloncukları patlatıp arkadaşlarınızı kurtardığınız bir Android oyunu.