LINE Puzzle Bobble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

LINE Puzzle Bobble, baloncukları patlatıp arkadaşlarınızı kurtardığınız bir Android oyunu.

LINE Puzzle Bobble, LINE’ın Android platformuna ücretsiz sunduğu oyunlarından biri. Hem telefon hem de tablette oynanabilen oyun bulmaca türünde ve 300’den fazla seviye ile uzun süreli oynanış sunuyor.

LINE’ı anlık mesajlaşma uygulaması olarak biliyoruz ancak şirketin mobil platformda onlarca oyunu bulunuyor. Bunlardan birisi de LINE Puzzle Bobble. Ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda baloncuklarda hapsolmuş arkadaşlarımızı bulup kurtarmak için renkli baloncukları vurarak patlatıyoruz. Seri atışlarla indirdiğimiz baloncuklar arasından arkadaşlarımızı kurtarmak elbette kolay olmuyor. Güçlendiriciler işimizi hafifletse de sınırlı sayıda olduklarından belli süre işimize yarıyorlar.

Haftalık turnuvaların da düzenlendiği oyuna arkadaşlarımızı hem meydan okumak hem de can istemek için davet edebiliyoruz.

Erkan Calp

LINE Puzzle Bobble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

LINE Puzzle Bobble, iOS cihazınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz kabarcık patlatma oyunu.

LINE Puzzle Bobble, popüler anlık mesajlaşma uygulaması LINE’ın geliştiricileri tarafından hazırlanmış iOS oyunları arasında. Japon çzgi filmlerinden tanıdığımız karakterlerin dahil edildiği oyun adından da tahmin edeceğiniz üzere bulmaca türünde ve bölüm bölüm ilerlenen uzun soluklu oynanış sunan oyunlar arasında.

LINE’ın iPhone ve iPad cihazlarda da ücretsiz oynanabilen yeni oyununda renkli kabarcıklar içerisine hapsolmuş arkadaşlarımızı kurtarıyoruz. Aynı renkte kabarcıkları hedef alarak oyun alanını temizliyor ve arkadaşlarımızın açığa çıkmalarını sağlıyoruz.

300’den fazla seviyenin (ücretsiz güncellemelerle yeni seviyelerin ekleneceği söyleniyor) bulunduğu oyunda sonsuz oynanış hakim değil. Belli bir süre oynadıktan sonra arkadaşlarımızdan can isteyip devam edebiliyoruz. Arkadaş demişken puanlarımız kaydediliyor ve haftalık turnuvalarda arkadaşlarımızın skorları ile karşılaştırılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • Line Puzzle: String Art

    Mobil cihazımızda bulmacalar çözeceğiz.
  • Line Puzzle: Pipe Art

    Renkli noktaları bir araya getirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur