Line Puzzle: Pipe Art

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Renkli noktaları bir araya getirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Line Puzzle: Pipe Art,  aynı reklere sahip noktaları birleştirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kare bloklardan oluşan bulmaca tahtası üzerinde yer alan renkli noktaları bir araya getirerek bulmacayı tamamlamak ve puan toplayarak yolunuza devam etmektir. Aynı renkteki noktaları uç uca birleştirmelisiniz. Çizgiler kesişemeyeceğinden farklı yollardan çizgiler çekerek noktaları buluşturmalı ve bulmacaları tamamlamalısınız.

Oyunda gittikçe zorlaşan yüzlerce bulmaca bulunmaktadır. Mor, sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve lacivert renklerdeki noktaları çizerek borular oluşturabilir ve uç uca getirerek bulmacayı çözebilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Line Puzzle: Pipe Art, ücretsiz olarak erişebileceğiniz eğitici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Line Puzzle: Pipe Art

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Renkli noktaları bir araya getirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan Line Puzzle: Pipe Art, rengarenk noktaları uç uca getirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz ve zihninizi geliştirebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bulmaca tahtası üzerinde yer alan farklı renklere sahip 2’li noktaları uç uca birleştirerek puan toplamak ve bulmacayı tamamlayarak seviye atlamaktır. Aynı renge sahip iki noktayı birleştirmek için birinin ucundan tutarak çizgi çekmeli ve bu çektiğiniz çizginin ucunu diğer noktaya birleştirmelisiniz. Bu şekilde bütün noktaları birleştirmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Çizgilerin birbirleriyle kesişmemesi gerekmektedir. Bu nedenle her noktanın gidiş yolu farklı olmalıdır.

Oyunda birbirinden zor ve karmaşık yüzlerce farklı bulmaca yer almaktadır. Sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve daha birçok farklı renkten oluşan noktaları uç uca getirerek bulmacaları tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Line Puzzle: Pipe Art, ücretsiz oyunlar arasında yer alan eğitici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Line Puzzle: String Art

    Mobil cihazımızda bulmacalar çözeceğiz.
  • Pipe Piper

    Su borularından oluşan bulmacaları çözeceğiz.
  • Train shunting puzzle

    Demiryollarını doğru eşleştirmeye çalışacağız.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Snap Puzzle

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Mouse House: Puzzle Story

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Puzzle Glow

    900 farklı bulmacayı çözüme kavuşturmaya çalışacağız.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.