Line.do

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

Line.do, sanat, teknoloji, bilim, müzik ve daha pek çok alanda içerikleri zaman tüneli üzerinden gösteren bir mobil uygulamadır.

Line.do, tarih, eğlence, spor, müzik, bilim, sanat, siyaset, edebiyat, teknoloji, yaşam tarzı, seyahat ve daha pek çok alanda içerikleri zaman tüneli üzerinden takip edebileceğiniz, kendi zaman tünelinizi oluşturabileceğiniz bir içerik oluşturma aracıdır.

Herhangi bir olayı tarih, başlık, metin, fotoğraf ve video içeriklerinden oluşan öğelerle zaman tüneli haline getirebileceğiniz bir içerik yaratma uygulaması olan Line.do’da gün gün çektiğiniz fotoğraflardan oluşan kişisel bir zaman tüneli oluşturabilir, beğendiğiniz sanatçıların tüm albümlerini bir arada olacak şekilde düzenleyebilir, favori yönetmenlerinizin filmografilerini oluşturabilirsiniz. Kısacası Line.do’da her türde herkese hitap eden zaman tünelleri oluşturabilirsiniz.

Dünyada olup biteni tek bir yerden takip etmek için harika bir uygulama olan Line.do’da kendi zaman tünelinizi oluşturabileceğiniz gibi Line.do editörler tarafından hazırlanan zaman tünellerine de göz atabilir, zaman tünelleriyle sanat, tarih, politika, eğlence ve diğer kategorilerdeki bilgileri keşfedebilirsiniz. Beğendiğiniz zaman tünellerini sosyal ağlarda paylaşabilir, e-posta veya kısa mesaj ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Erkan Calp

Line.do

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Line.do, kullanımı basit zaman tüneli oluşturma uygulamasıdır.

Line.do, Startup Kitchen projesi olup, tüm medya türlerini kullanarak dilediğiniz her şeyin zaman tünelini oluşturmanıza imkan tanımaktadır. Kolay kullanımlı zaman tüneli aracı ile zaman tünelinizi video, ses, fotoğraf ve kelimelerinizle süsleyebilirsiniz.

Line.do uygulaması ile politika, mizah, kişi, bilim, teknoloji, yaşam tarzı, spor, eğlence, tarih ve daha pek çok kategoride toplayabileceğiniz zaman tünelleri oluşturabilirsiniz.

“Dünyayı Değiştiren 10 Deney”, “Atom Bombasının Hemen Ardından Yaşananlar”, “Faydasını Görmediğimiz Nafile İcatlar” örneklerinden de anlayacağınız üzere Line.do’da hemen her şeyi medya türlerini kullanarak zaman tüneli haline getirebilir ve Line.do topluluğu paylaşabilirsiniz. Gerek Line.do editörlerinin gerekse de kullanıcıların paylaşımlarına göz atarak dünyada olup biteni tek bir yerden takip edebilirsiniz.

Line.do, bilimden sanata, müzikten spora, teknolojiden politikaya dair her şeyi parmaklarınızın ucuna getiren kullanımı basit bir zaman tüneli oluşturma uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Firework

    Video izleme uygulaması
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.