Lingokids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
420 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Lingokids uygulamasıyla 2-8 yaş aralığındaki çocuklarınıza Android cihazlarınız üzerinden İngilizce öğretebilirsiniz.

Çocuklarınızın erken yaşta yabancı dil öğrenmesini istiyorsanız, bunu eğlenceli hale getirecek yöntemler bulmanız gerekiyor. Çünkü, küçük yaştaki çocuklar genellikle oyun oynama hevesinde olduklarından diğer etkinliklere sıcak bakmıyorlar. Lingokids uygulaması da 2-8 yaş aralığındaki çocuklarınıza eğlenceli bir şekilde İngilizce öğretmenizi kolaylaştırıyor. Oyun oynayarak İngilizce eğitimi veren uygulamada sayılar, harfler, şekiller, hayvanlar, yemekler, renkler ve 3000’den fazla İngilizce kelime bulunuyor.

Dikkat dağıtan unsurlara ve reklamlara yer vermeyen Lingokids uygulamasında eğitim içerikleri videolar ve şarkılarla desteklenerek çocuklarınızın sıkılmaması sağlanıyor. Bunun yanında, haftalık ilerleme raporları ve buna uygun aktiviteler de ebeveynler için özel olarak sunuluyor. Uygulamanın ücretsiz sürümünde günde en fazla 3 aktivite yapmanıza izin veriliyor. Premium paketleri satın alarak bu aktivitelerin sınırını ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Lingokids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
135.5 MB DOSYA BOYUTU

Lingokids uygulamasını kullanarak çocuklarınıza kolay ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğretebilirsiniz.

Lingokids uygulaması, çocuğuna erken yaşta yabancı dil öğretmek isteyen ebeveynler için harika özellikler sunuyor.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Lingokids uygulaması, 2 ile 8 yaş aralığındaki çocuklarınızın faydalanabileceği oldukça etkili eğitim içerikleri sunuyor. Çocukların eğlenirken dil öğrenmesini sağlayan uygulamada sayılar, harfler, şekiller, yemekler, hayvanlar ve renklerin yanında 3000’i aşkın kelime arşivi de bulunuyor.

iPhone ve iPad cihazlarınızda güvenle kullanabileceğiniz Lingokids uygulaması, çocukların güvenliği için dikkat dağıtıcı unsurlara ve reklamlara yer vermemiş. Bu sayede çocukların sadece içeriklere odaklanarak İngilizce’yi etkili bir şekilde öğrenmeleri hedefleniyor. Uygulama içi satın alımlarla birlikte sınırsız bir şekilde kullanabileceğiniz Lingokids uygulamasından ücretsiz olarak faydalanmak isterseniz, günde sadece 3 aktivite yapabilmenize izin veriliyor.

Uygulama özellikleri

  • Reklamsız kullanım
  • Binlerce İngilizce kelime
  • Sayılar, harfler, şekiller, yemekler,hayvanlar
  • Ücretsiz kullanımda 3 aktivite sınırı
  • Videolar ve şarkılar
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YDS Reading Words

    YDS Reading Words uygulamasında İngilizce sınavlarına hazırlanırken kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz.
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • Duolingo APK

    Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.
  • Bright

    Bright uygulaması ile kısa sürede İngilizce öğrenebilmeniz mümkün.
  • Awabe

    Awabe uygulamasını kullanarak 20'den fazla dili akıllı telefonlarınız üzerinden öğrenebilirsiniz.
  • BBC Learning English

    BBC Learning English uygulamasını kullanarak evde veya dışarıda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • İngilizce Kelime Öğrenme (Kelimatör)

    Android için İngilizce Kelime Öğrenme (Kelimatör) uygulaması, İngilizce öğrenmek isteyenlerin Android cihazlarında ulaşabilecekleri harika bir öğrenme aracı olacak.