Linguee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Linguee, çevrimdışı da kullanılabilen popüler sözlük uygulaması.

Linguee, İngilizce biliyor, diğer dilleri öğrenme aşamasındaysanız işinize yarayabilecek bir sözlük uygulaması. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanabileceğiniz popüler sözlük uygulamasında aradığınız sözcüğün ne anlama geldiği, nasıl telaffuz edildiği dışında cümle içerisinde nasıl kullanıldığını, başka kullanım şekillerinin olup olmadığını da öğrenebiliyorsunuz.

Avrupa Birliği’nin tüm resmi dillerini destekleyen popüler sözlük uygulaması siz daha sözcüğü yazmaya başladığınızda öneriler sunuyor. Özellikle uzun kelimelerde oldukça işe yarar bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Benzerlerinin aksine makine çevirisi sunmayan sözlük uygulamasının tamamen ücretsiz kullanılabiliyor olması, reklam içermemesi, çevrimdışı kullanım seçeneği sunması, profesyonel konuşmacıların desteğiyle hazırlanmış olması beğendiğim özellikleri oldu. İkinci bir dil öğrenme aşamasında en iyi yardımcınız olacaktır.

Erkan Calp

Linguee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Linguee, çevrimdışı kullanma desteği sunan popüler ve ücretsiz sözlük uygulaması.

Linguee, ikinci bir dil öğrenme aşamasında en iyi yardımcınız olacağını düşündüğüm gelişmiş sözlük uygulaması. İster çevrimiçi isterseniz de – sözlükleri indirerek – çevrimdışı kullanabileceğiniz sözlüğün kelime öneri, çeviri arama motoru, örnek cümle gösterimi gibi benzerlerinde olmayan özellikleri bulunuyor.

Avrupa Birliği’nin resmi dillerini destekleyen popüler sözlük özellikle ikinci dil öğrenme sürecinde olan kişilere hitap ediyor. İngiliizce dışında yeni bir dil öğreniyorsanız faydalanabileceğiniz bir uygulama. Tamamen ücretsiz (çevrimdışı sözlükleri ücretsiz indirebiliyorsunuzz) indirip kullanabileceğiniz sözlükte anlamını öğrenmek istediğiniz kelimeyi yazmaya başlayınca öneriler de akmaya başlıyor; bu sayede kelimenin tamamını yazmadan anlamına hızlıca bakabiliyorsunuz. Kelimenin anlamı ve okunuşunun yanı sıra cümle içinde kullanılışı ve farklı kullanım biçimlerinin gösterilmesi de güzel bir detay.

Linguee Özellikleri:

  • Fransızca, Almanca, İspanyolca ve daha pek çok dilde çeviri
  • 400 sözcük bilimci tarafından oluşturulmuş güvenilir içerik
  • Birkaç harf yazımından sonra beliren çeviriler
  • Ücretsiz kullanım ve çevrimdışı desteği
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.