LinkedIn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8,061 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

LinkedIn iş arkadaşlarınızın yanı sıra şirket çalışanları hakkında bilgilere ulaşmanızı sağlayan profesyonel iş ağıdır.

LinkedIn iş arkadaşlarınızın yanı sıra şirket çalışanları hakkında bilgilere ulaşmanızı sağlayan profesyonel iş ağıdır. LinkedIn Android uygulaması ana site üzerinde sunduğu seçenekler ile her zaman iletişim halinde kalmanızı nerede olursanız olun güncel kalmanıza imkan tanır. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Linkedln apk indir her geçen gün kitlesini büyütmeye devam ediyor. Android, iOS ve web platformunda kullanılabilen başarılı uygulama iş dünyasından insanların buluşma platformu olarak adından söz ettiriyor. Kullanıcılar Linkedln apk indir ile çeşitli resim ve metin paylaşımları yapabilecek, iş ilanları yayınlayabilecek, iş ilanlarına başvuru yapabilecekler. Türkçe dil desteği ile kullanılan Linkedln apk yükle ülkemizde ve dünya da milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Linkedln Apk Özellikleri

  • Dünya çapındaki 225 milyondan fazla üye ile iletişime geçin.
  • 3 milyon şirket sayfasına, 2 milyon grup sayfasına ve binlerce iş ilanına ulaşın
  • Ağınızdaki kişilerden haberdar olun
  • Profilinizi uygulama üzerinden güncelleyin
  • Uygulama üzerinden LinkedIn Premium üyelipi satın alabilir, hesabınızı yükseltebilirsiniz.
  • Türkçe,
  • Android, iOS ve web sürüm,
  • Resim paylaşma,
  • Metin paylaşma,
  • İş ilanı paylaşma,
  • İş ilanlarını görüntüleme,

LinkedIn uygulaması ile bağlantılarınızın bir listesini, kişi detaylarını görüntüleyebilir, kişileriniz hakkında durum güncellemelerini takip edebilirsiniz. Bağlantılarınızın iletişim bilgilerini telefonunuzun adres defterine kaydedebilirsiniz. Çok işlevli olmasa da gelen kutunuzu yönetebilirsiniz. Akıllı gezinme özellliği sayesinde LinkedIn'i kullanma şeklinize göre kişiselleştirme sunar. Kullanıcılara arkadaş edinme fırsatı da sunan başarılı sosyal medya platformu oldukça seviliyor. Düzenli olarak güncellemeler alan ve aldığı bu güncellemeler ile kullanıcılarına hem güvenlikli hem de başarılı bir sosyal mecra sunan yapım, milyonlara ulaşmaya hitap ediyor.

Linkedln Apk İndir

Android, iOS ve web platformunda Türkçe dil desteği ile kullanılan Linkedln apk indir kullanıcılara yeni iş ilanlarını görüntüleme ve başvuru yapma gibi pek çok özeliği sunuyor. Oldukça başarılı bir yapıda karşımıza çıkan uygulama iş dünyasına hitap ediyor. İş dünyasından insanların paylaşımlar yaptığı bir dünya olarak bilinen Linkedln apk milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Google Play ve App Store üzerinde ücretsiz olarak yer alan uygulama, üyelik sistemi ile kullanılıyor. Kullanıcılar profillerini oluşturduktan sonra arkadaş edinebilir, çeşitli paylaşımlar ile diğer insanlara karşı etkileşime girebilirler.

Erkan Calp

LinkedIn

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,564 TOPLAM İNDİRME
35.1 MB DOSYA BOYUTU

LinkedIn ile iş arkadaşlarınızla bağlantıda kalın.

Dünyanın en geniş profesyonel sosyal iletişim ağı LinkedIn’in iPhone ve iPad uygulaması ile iş arkadaşlarınızla etkileşime geçebilir, iş ilanlarını inceleyebilir, ağınızı genişletebilirsiniz.

Dünya çapında 200 milyondan fazla kişiyle bağlantı kurmanıza imkan tanıyan LinkedIn ile iş arayabilir, şirket ve grupları takip edebilir, özgeçmişinizi düzenleyebilirsiniz. Ağınızdaki kişilerin güncellemelerinden anında haberdar olmanızı sağlayan uygulama, profilinizdeki bilgilere ve etkileşimde olduğunuz kişilere göre iş önerilerinde bulunur. Önerilen işleri görüntüleyebilir, dilerseniz sonra değerlendirmek üzere kaydedebilirsiniz.

Sektördeki en son gelişmeleri ana ekranınıza taşıyan LinkedIn, şirket çalışanları ile iletişime geçmenin en basit ve güvenli yoludur. Milyonlarca şirket hakkında detaylı bilgiler alabilir, ilginizi çeken kişi ve kurumları takibe alabilir, dilediğiniz şirketin iş ilanlarını tek dokunuşla inceleyebilirsiniz. Profilinizi uygulama içerisinden güncelleyerek ağınızı daha da genişletebilirsiniz. Hesabınızı LinkedIn Premium’a çevirerek sadece premium üyelerinin yararlanabildiği özellikleri kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

LinkedIn

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,199 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın en geniş iş ağı LinkedIn uygulaması ile sektöre dair tüm gelişmelerden anından haberdar olabilirsiniz.

İş kullanıcıları arasında oldukça popüler olan LinkedIn uygulamasının Windows Phone sürümüdür. 200 milyondan fazla kullanıcıyı birbirine bağlayan profesyonel iş ağının mobil uygulaması ile önde gelen şirketlerin haberlerini takip edebilir, ilgi alanınıza giren gruplara katılabilir, önerilen iş ilanlarını inceleyebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla her daim bağlantıda kalmanızı sağlayan LinkedIn uygulaması ile öz geçmişinizi düzenleyebilir, belirlediğiniz kritelere uyan iş ilanlarına göz atabilir, sektöre dair gelişmeleri takip edebilirsiniz.

  • Önerilen işleri görüntüleme ve kaydetme
  • Sektördeki son gelişmeleri takip etme
  • Şirketler hakkında bilgi edinme ve takip etme

Yenilikler:

  • Windows Phone 8 cihazlara özel bazı yenilikler (yüksek çözünürlüklü kutucuklar, sesli komutlar)
  • 12 yeni dil
Erkan Calp

LinkedIn

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,995 TOPLAM İNDİRME
2.25 MB DOSYA BOYUTU

Profesyonel iş ağı LinkedIn'in yeni yayınlanan BlackBerry uygulamasıyla tüm güncellemeler elinizin altında olacak.

En popüler profesyonel iş ağı LinkedIn BlackBerry için hazırladığı uygulamasını yayınladı. LinkedIn profilini kolay görüntüleyip yönetmek için hazırlanan uygulama sade ve kullanışlı arayüzüyle başarılı.

LinkedIn'in tüm özelliklerini BlackBerry cihazlara taşıyan uygulamayla profil güncellemeleri yapabilir, profesyonel iş ağınızdaki kişileri takip edebilir ve tüm paylaşılanları takip edebilirsiniz. Ayrıca uygulama cihazınızdaki takvimle eşzamanlı çalışarak iş planlarını kolay yönetmenizi sağlıyor.

Tuna Aras

LinkedIn

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
2,436 TOPLAM İNDİRME

Profesyonel ve akademik hayatta sosyal medya kullanımını önemsiyorsanız Linkedin'i kullanabilirsiniz.

Linkedin sayıları gitgide artan sosyal medya platformlarından bir tanesi olarak uzun zamandır faaliyet gösteriyor. Her sosyal medya platformunun belli bir kullanıcı kitlesine hitap ettiğini düşününce Linkedin’in hayatı ve akademisyenlikteki profesyonellere hitap ettiği aşikar.

Tasarım olarak basit ve ciddi bir görünüm sunan Linkedin tüm özgeçmiş bilgilerinizi, profesyonel bağlantılarınızı, iş ilanlarını ve başvuru olanaklarını içinde barındırarak pek çok kariyer sitesini de arkasında bırakıyor.

Türkiye’de oldukça yaygın ve aktif olarak kullanıldığını söyleyebileceğim Linkedin ücretsiz olarak servis vermekle birlikte daha fazla gelişmiş özelliğe sahip olmak isteyenler için ücretli ek hizmetler de veriyor.

Eğer profesyonel hayatınızı ve bağlantılarınızı düzen içinde korumak istiyorsanız tavsiye edebileceğim bir web uygulamasıdır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • LinkedIn Elevate

    LinkedIn Elevate uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca şirketinizin daha sosyal hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • LinkedIn Connected

    LinkedIn Connected uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan önemli profesyoneller hakkında hemen bilgi alabiliyorsunuz.
  • HootSuite

    Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare hesaplarınızın Android cihazlarınızdan yönetilmesini sağlayan kullanışlı bir sosyal medya uygulaması.
  • Seesmic

    Twitter, Facebook, Linkedin, Tumblr hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.
  • LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search, LinkedIn profiliniz üzerinden iş aramanızı ve bulmanızı sağlayan bir uygulamadır
  • LinkedIn Lookup

    LinkedIn Lookup uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan LinkedIn'deki iş arkadaşlarınızın profillerini inceleyebiliyorsunuz.
  • LinkedIn Learning

    LinkedIn Learning, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz güçlü bir eğitim portalıdır.