Lionheart: Dark Moon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Karanlığı yok edin.

Lionheart: Dark Moon (Kara Ay), insan, hayvan ve yaratıkların bir araya geldiği süper grafiklere sahip rpg oyunu. Fantastik rol yapma oyunlarına ilginiz varsa Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan bu yapıma bir şans verin derim.

Okçular, büyücüler, savaşçılar, ayılar, böcekler, kuşlar ve daha birçok ırkın yer aldığı rol yapma oyunu Lionheart: Kara Ay’da karanlığı yok etmek için savaşıyoruz. Ruh muhafızının yenilmesiyle birlikte ortaya çıkan karanlık güçleri Ruh muhafızının iki büyük yardımcısının güçlerini de arkamıza alarak Karanlıklar Kristali adını taşıyan büyük kötüyü bitirmeye çalışıyoruz. Yolculuğumuz boyunca birçok yer geziyor, boss savaşlarına katılıyor, en az Karanlıklar Kristali kadar tehlikeli olan karakterlerle savaşıyoruz.

Aktif internet bağlantısı gerektiren üç boyutlu rol yapma oyununda bireysel savaşabildiğiniz gibi takım saldırıları da gerçekleştirebiliyoruz. Düşmanı dondurma, sarmaşıkla boğma, ateşe verme gibi etkili saldırılar mevcut. Ayrıca 4’e 4 olarak - sıra tabanlı - savaşabiliyoruz. Ayrıca haftalık ödüllerin dağıtıldığı turnuvalarda da arkadaşlarımız ve dünya genelinde oyuncularla mücadele ediyoruz.

Erkan Calp

Lionheart: Dark Moon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
250 MB DOSYA BOYUTU

Karanlıklar Kristali'nin işini bitirmelisiniz.

Lionheart: Dark Moon (Kara Ay), iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere sahip rpg oyunu. Animasyonların ön plana çıkarıldığı etkileyici görsellerinin yanında hikayesiyle kendisine çeken yapımda karanlığı yok etmek için savaşıyorsunuz. Etkili boss’larla karşılaşacağınız oyunda birçok yer gezeceksiniz.

Fantastik rol yapma oyunlarını keyife oynayanların kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm yapımlardan biri Lionheart: Kara Ay. Oyunda insan büyücülerden elf okçulara, savaşçılardan çeşitli hayvanlara (ayı, böcek, kuş) birçok ırk yer alıyor. Kimi zaman takım halinde, kimi zaman bireysel, kimi zaman da 4’e 4 formatta savaşlara katılıyorsunuz. Savaşmanızın elbette bir nedeni var. Ruh Muhafızının yenilmesi sonucunda karanlık geri dönüyor. Lionheart Tactics adı verilen bir dünyayı ele geçirme düşüncesinde olan Karanlıklar Kristali’ni Ruh Muhafızı’nın iki büyük isminin serbest bıraktığı efsanevi şampiyonlarla birlikte gücünüzü birleştirerek yok etmeye çalışıyorsunuz. Tabii ki büyük kötüyle karşılaşabilmeniz için aralarında Ölümsüz Koscha ve Kurbağa Prens’in de olduğu boss’ları alt etmeniz gerekiyor.

Haftalık ödüllerin dağıtıldığı turnuvaların da olduğu rpg oyunu, online tabanlı olduğundan aktif internet bağlantısı gerektiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harvest Moon: Light of Hope

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Dark Sword 2

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • The Dark Book

    Mistik olayların gerçekleştiği keyifli bir RPG deneyimi
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.