Little Panda Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME

Little Panda Restaurant, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunudur.

Little Panda Restaurant, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir yemek yapma/pişirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların beğenerek oynayacağı oyunda aynı zamanda yemek pişirmeyi de öğrenebiliyorsunuz.

Çocukların severek oynayabileceği zevkli bir oyun olan Little Panda Restaurant, yemek yapmayı öğreten zevkli bir oyundur. Oyunda sevimli hayvanların karnını doyurmak için çabalıyor ve birbirinden lezzetli yemekler pişiriyorsunuz. Çocukların becerilerini sonuna kadar test eden ve onlara yeni kazanımlar sağlayabilecek olan Little Panda Restaurant, mutlaka oynanması gereken bir oyundur. Ayrıca oyunu büyüklerde zevkle oynayabilir. Birbirinden farklı sebzelerin ve meyvelerin yer aldığı oyunda çorbadan ana yemeğe kadar tüm yemekleri en lezzetli şekilde yapabiliyorsunuz. Çeşitli yemeklerin yapılabileceği oyunda karıştırma ve kesme olaylarını dikkatli yapmak gerekiyor. Sahip olduğu grafiklerle de son derece zevkli bir deneyim sunan Little Panda Restaurant'ı mutlaka denemelisiniz.

Eğlenceli ve öğretici bir oyun olan Little Panda Restaurant'ı her çocuk mutlaka denemelidir. Çocukların becerilerini sınayabileceği Little Panda Restaurant'ı mutlaka telefonlarınıza indirmeniz gerekiyor.

Little Panda Restaurant oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Little Panda Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
283 MB DOSYA BOYUTU

Little Panda Restaurant, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunudur.

Little Panda Restaurant, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir yemek yapma/pişirme oyunudur. Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz oyunda sevimli hayvanları doyurmanız gerekiyor.

Zevkli bir oyun olarak karşımıza çıkan Little Panda Restaurant, lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve servise sunabileceğiinz bir oyundur. Oyunda bir restaurant işletiyor ve müşterilerinizin isteklerini yapmaya çalışıyorsunuz. Sevimli hayvanların istediği yemekleri en güzel şekilde yapmaya ve onları doyurmaya çalışıyorsunuz. Özellikle çocukların mutlaka oynaması gereken bir oyun olan Little Panda Restaurant, becerilerin gelişmesini sağlıyor. Eğitici oyun arayanların denemesi gereken oyunda dikkatli olmalı ve sebzeleri keserek en güzel karışımı yapmalısınız. Ocakta yemek pişirebilir, fırına yemek sürebilir ve yemekleri karıştırabilirsiniz. Tıpkı gerçek bir yemek yapıyormuş gibi hisse kapılacağınız oyunda çok eğleniyorsunuz. Zevkli kurgusuyla mutlaka oynanması gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Birbirinden renkli grafiklere sahip olan oyun aynı zamanda kolay kontrollere sahip. Çocukların rahatlıkla oynayabileceği Little Panda Restaurant, mutlaka oynanması gereken bir oyundur. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bu zevkli oyunu sakn kaçırmayın.

Little Panda Restaurant oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Panda Restaurant Asia

    Dr. Panda Restaurant Asia, çocukların oynayabileceği restoran oyunu.
  • Dr. Panda's Restaurant 2

    Dr. Panda's Restaurant 2, yemek yapma ve restoran işletme oyunlarından hoşlananların severek deneyibleceği bir yapım.
  • Dr. Panda Town: Holiday

    Dr. Panda ve arkadaşları tatil yapıyor.
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • Dr. Panda is Mailman

    Dr. Panda is Mailman, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • Dr. Panda Town: Mall

    Bir Panda ile alışverişe çıkmaya ne dersiniz?
  • Dr. Panda Mailman

    Dr. Panda Mailman mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir postacı panda oyunudur
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.