Little Raiders: Robin’s Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Little Raiders Robin's Revenge sürükleyici bir aksiyon - macera oyunudur

Little Raiders Robin's Revenge masal dünyasının en ünlü kahramanlarından olan Robin Hood'un maceralarını konu alan eğlenceli bir mobil aksiyon - macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Little Raiders Robin's Revenge'de Robin Hood'un ve dostlarının intikam hikayesine tanık oluyoruz.  Oyunda bütün olaylar zenginlerin düşmnanı, fakirlerin dostu Robin Hood'un evinin yakılmasıyla başlıyor. Sheriff Blackthorn, Robin Hood'un zenginlerden çalıp fakirlere dağıtmasına misilleme larak Robin'in evini yakıyor. Bu olay üzerine Robin arkadaşlarını da yanında alarak Blackthorn'un peşine düşüyor. Macera boyunca Robin ile birlikte ormanlık alanlara, labirentlere ve kalelere konuk oluyoruz. Yolumuzda ilerledikçe kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz ve daha güçlü düşmanlarla karşılaşıyoruz.

Little Raiders Robin's Revenge'de oyuna kendi kahramanımızı seçerek başlıyoruz. 5 farklı kahraman sınıfına sahip olan oyunda her kahraman kendine has yetneklere sahip. Daha sonrasında kendi kahraman takımımızı yaratıyoruz ve düşmanlarımızla savaşıyoruz. Bu savaşlarda köylüleri eğittikten sonra onların desteğini arkamızı alabiliyoruz. Ekip üyelerine yüksek kaliteli ekipmanlar yapabilmemiz de mümkün.

Little Raiders Robin's Revenge'de görevleri tamamladıkça kahramanlarımızı geliştirebiliyor, ağaç evimize yeni bölümler ekleyebiliyoruz. Renkli grafiklere sahip olan Little Raiders Robin's Revenge keyifli bir oyun tecrübesi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Little Raiders: Robin’s Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Little Raiders: Robin's Revenge tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz, aksiyon dolu bir macera oyunudur.

Little Raiders: Robin’s Revenge iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir macera oyunudur. Ubisoft imzası taşıyan oyunda kendi köyümüzü inşa ediyor, ordumuzu kuruyor, askerler ve kahramanlar yaratıyoruz. Daha sonra ordumuzu kullanarak düşman birliklerini bozguna uğratmaya çalışıyoruz.

16-bit grafiklerle donatılmış oyun tamamen orijinal bir atmosfer sunuyor. Oyunda toplamda 5 farklı kahraman bulunuyor. Bunların hepsi ilk başlarda açık değil. Bölümleri geçtikçe yeni kahramanlar grubumuza katılıyor. Oyunda her şey savaş üzerine kurulu değil. Aynı zamanda kendi köyümüzü kurmamız gerekiyor. 15 farklı binadan istediğimizi köyümüze koyabiliyoruz. Elbette bu binaların her biri farklı özelliklere sahip.

Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de çeşitli düşman birimlerine sahip olması. Bu sayede oyun hiçbir zaman monoton bir yapıya kavuşmuyor ve heyecanını uzun süre muhafaza ediyor. Kendi silahlarımızı da yaratabiliyor olmamız Little Raiders: Robin’s Revenge’in ne denli kapsamlı bir oyun olduğunu kanıtlıyor. Zaten Ubisoft imzası taşıyor olması da bunu kanıtlar nitelikte.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cloud Raiders

    Cloud Raiders, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon ve strateji türlerini başarıyla harmanlayan bir oyundur.
  • Sky Gamblers: Storm Raiders

    Sky Gamblers: Storm Raiders bolca aksiyon sunan bir uçak savaşı oyunudur
  • Ninja Revenge

    Ninja Revenge oldukça heyecanlı bir aksiyon oyunudur
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • STAR RAIDERS

    Uzaylı istilasını durduruyoruz.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.