LiveCollage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

LiveCollage, Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflardan kolaj yapmanıza izin veren ücretsiz bir uygulama.

LiveCollage, adından da tahmin edeceğiniz üzere fotoğraflarınızı bir araya getirerek etkileyici kolajlar hazırlayabildiğiniz bir mobil uygulama. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan kolaj yapma uygulamaları arasında en pratik kullanım sunanı sanırım. Fotoğraflarınızı seçip yazıyı giriyor ve saniyeler içerisinde kolajınızı paylaşıyorsunuz.

Fotoğraftan kolaj yapmayı seven sosyal ağ kullanıcılarının vazgeçilmezi aslında LiveCollage. Adından her ne kadar hareketli kolajlar oluşturulabildiği fikri oluşsa da aslında tek yaptığı fotoğraflarınızı birleştirmesi. Ancak bunu sizi uğraştırmadan yapabiliyor olması önemli.

16 fotoğrafınızdan kolaj oluşturabildiğiniz uygulamada binlerce farklı düzen, 500’ün üzerinde kenarlık, o anki modunuza uygun onlarca çıkartma mevcut.

Erkan Calp

LiveCollage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

LiveCollage, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz kullanabileceğiniz hızlı, yenilikçi kolaj yapma uygulaması.

LiveCollage, sosyal ağ platformlarında kolaj fotoğraflar paylaşmayı seviyorsanız vazgeçilmeziniz olacak bir uygulama. Apple tarafından öne çıkarılan hızlı kolaj yapma uygulamasında istemediğiniz kadar kolaj düzeni, kenarlık, çıkartma, filtre seçeneği mevcut.

Hem iPhone hem de iPad’de kullanılabilir kolaj yapma uygulamaları arasından sade arayüz sunması, kolay kullanılabilir olması ve kolaj yaparken ihtiyaç duyulabilecek tüm araçları sunmasıyla ayrılan LiveCollage’ın adından ötürü canlı (hareketli) kolajlar oluşturmaya imkan tanıdığını düşünebilirsiniz ancak değil. Hareketli fotoğraflardan oluşan kolajlar yapamıyorsunuz.

Kolajda 16 fotoğrafı toplamaya izin veren diğer deyişle en fazla 16 fotoğraftan oluşan kolajlar yapabildiğiniz uygulama ücretsiz olmasına karşın oldukça başarılı ve kesinlikle mobil platformdaki kullanımı en basit, hızlı, yenilikçi kolaj uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında