Llama Llama Spit Spit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Llama Llama Spit Spit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu macera oyunudur.

Llama Llama Spit Spit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir macera oyunudur. Oyunda lamaları kontrol ediyor ve düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz.

Harika bir aksiyon ve macera oyunu olan Llama Llama Spit Spit'de düşmanlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve lamanı ile ateş ederek yüksek skorlara ulaşmalısınız. Dikkat gerektiren oyunda tam isabet yapmalı ve düşmanlara geçit vermemelisiniz. Farklı lama kostümlerini de kullanabileceğiniz oyunda nesnelerin kilitlerini açmanız gerekiyor. Becerilerinizi sonuna kadar test ettiğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Oldukça etkileyici bir atmosferde geçen oyunda çok eğleniyor ve boş zamanlarınızı zevkli geçirebiliyorsunuz.

Etkileyici bir ortamda geçen oyunda küp küp grafikler yer alıyor. Farklı karakterleri de kullanabileceğiniz oyunu çocuklarda beğenerek oynayabilir. Llama Llama Spit Spit'i can sıkıntınızı gidermek için oynayabilirsiniz.

Llama Llama Spit Spit oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebirsiniz.

Murat İşçi

Llama Llama Spit Spit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
181 MB DOSYA BOYUTU

Llama Llama Spit Spit, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu macera oyunudur.

Llama Llama Spit Spit, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda düşmanlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Llama Llama Spit Spit, becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Etkileyici atmosferi ve renkli görselleriyle karşımıza çıkan Llama Llama Spit Spit'de düşmanlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Son derece kolay bir oynanışa sahip olan oyunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Düşmanlarınızı yok ederek puanlar kazanıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyorsunuz. Ayrıca oyunda kullandığınız karakteri farklı şekillerde giyindirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda renkli görseller yer alıyor. Ayrıca retro bir temaya da sahip olan oyunda küp grafikler kullanılmış durumda. Çocukların da beğenerek oynayabileceği Llama Llama Spit Spit oyununu sakın kaçırmayın.

Llama Llama Spit Spit oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Llama

    Llama, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı araç uygulamasıdır.
  • Adventure Llama

    Zorlu parkurlarda sevimli hayvan figürleri ile ilerleyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun