Lock Your Folder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,413 TOPLAM İNDİRME

Lock Your Folder, iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki kişisel dosyalarınız için tam güvenlik sağlama garantisi veren ücretsiz iOS dosya koruma uygulamalarından bir tanesidir.

Arkadaşlarınız telefonunuzu elinizden aldığında özel dosyalarınıza, mesajlarınıza yada fotoğraflarınıza bakmasını istemiyorsanız Lock Your Folder uygulaması tam size göre.

Arkadaşlarınızın veya ailenizin telefonunuzu verdiğinizde kişisel dosyalarınıza ulaşmasını engellemek için kullanabileceğiniz uygulama, fotoğraflarınızı, notlarınızı, videolarınızı, yer imlerinizi, şifrelerinizi ve iletişim bilgilerinizi şifreli olarak koruma altına alır. Böylelikle kişisel dosyalarınıza sadece siz erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulama üzerinde 3 farklı kilit sistemi bulunmaktadır. Android stili olarak bilinen noktalı kilitleme, PIN ve alfabetik kilitleme sistemlerinden birini seçerek kişisel dosyalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. Bu kilit ekranlarında doğru şifre girilene kadar kişisel dosyalarınız daima güvende kalacaktır. Uygulama kullanıcılarına oldukça pratik bir kullanım sunmaktadır. Uygulamayı kullanarak aynı anda birden fazla video ve fotoğrafı başka bir dosyaya taşıyabilirsiniz.

Güvenlik ayarları dışında kullanıcılara istedikleri fotoğrafları kullanarak slayt şovlar hazırlama imkanı sunan uygulama aynı zamanda arkadaşlarınız ile paylaşımda da bulunabilmenizi sağlıyor.

Kişisel dosyalarınızı güvende tutmak ve diğer kişilerin telefonunuzu eline alsa bile ulaşamamasını sağlamak istiyorsanız. Lock Your Folder'ı ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Folder Lock

    Folder Lock uygulaması sayesinde özel dosyalarımızı güvene alabiliyoruz.
  • Pimp Your Screen

    Pimp Your Screen, Başta iPhone olmak üzere Apple iOS mobil ürünleri için tasarlanmış olan başarılı bir kişiseleştirme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Best Secret Folder

    Best Secret Folder, iPhone ve iPad sahiplerinin kullanabileceği ücretsiz ve yararlı bir dosya koruma uygulamasıdır.
  • Geometry Lock

    Geometry Lock, geometrik şekillerin eksik parçalarını tamamlamaya çalıştığınız bir iOS oyunu.
  • Lock The Block

    Lock The Block, parçalara dokunarak nesneleri oluşturmaya çalıştığınız zorlu bir refleks oyunu.
  • Pop the Lock

    Pop the Lock, zamanında dokunuşlarla kilidi açmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Cool Lock Screens

    iPhone ve iPad cihazlarınızdaki kilit ekranlarını kişiselleştirmek ve daha güzel görünmesini sağlamak için ücretsiz olan bu uygulamayı kullanabilirsiniz.