LOCO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Canlı konum izleme uygulaması

LOCO, Android tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz aile bireylerinizin ve saha ekibinizin canlı konumlarını gösteren bir uygulamadır. Canlı konum paylaşımı yapan uygulama sayesinde izlemek istediğiniz kişileri anlık olarak takip edebiliyorsunuz. Hem kurumsal hemde bireysel kullanım için hizmet eden LOCO, aynı zamanda verilerinizi güven içerisinde saklıyor ve paylaşmıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan LOCO, özellikle kurumsal çalışanların işlerini bir hayli kolaylaştırabilecek türden bir uygulama diyebilirim. Saha ekinizin gün içerisinde neler yaptıklarını izlemek istiyorsanız LOCO sizin için birebir bir uygulama diyebilirim.

Kullanışlı menüleri ve arayüzüyle de ön plana çıkan uygulamada pek çok özellik yer alıyor. Son 24 saatlik verileri sunan LOCO, bireylerin hangi bölgelerde ne kadar süre kaldıklarının bilgisini de tutabiliyor. Ayrıca harita üzerinde işeretleyeceğiniz bölgelere giriş yapan birisi olduğunda da bildirim alarak uyarılabiliyorsunuz. Pek çok işlevsel özelliğe sahip olan LOCO, sizleri bekliyor.

LOCO uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

LOCO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Canlı konum izlemesi yapabileceğiniz bir uygulama

LOCO, iOS tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz aile bireylerinizin ve saha ekibinizin canlı konumlarını gösteren bir uygulamadır.

Hem kurumsal hemde bireysel kullanım için hizmet eden LOCO, saha ekibinizin ya da aile bireylerinizin gün içerisinde neler yaptıklarını izlemek iseyenler için birebir. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile canlı olarak konum izlemesi yapabiliyorsunuz. İşlevsel özellikleri ve kolay kullanımı ile dikkat çeken LOCO, bu tarz bir uygulama arayanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim. Uygulama aynı zamanda verilerinizi güven içerisinde saklıyor ve paylaşmıyor.

Son 24 saatlik verileri sunan LOCO, bireylerin hangi bölgelerde ne kadar süre kaldıklarının bilgisini de tutabiliyor. Ayrıca harita üzerinde işeretleyeceğiniz bölgelere giriş yapan birisi olduğunda da bildirim alarak uyarılabiliyorsunuz. Pek çok işlevsel özelliğe sahip olan LOCO, sizleri bekliyor.

LOCO uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Loco Loco

    Loco Loco mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tren yolu oyunudur
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.