Lode Runner 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Lode Runner 1 Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen eğlenceli bir platform oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen klasik bir platform oyunu olan Lode Runner 1, oyunculara nostalji yaşatırken günümüz oyun mekaniklerini de oyuna başarıyla işlemiş durumda.

Nintendo’nun NES konsolundan kalma bir klasik olan Lode Runner, mobil platformda Lode Runner 1 olarak karşımıza yeniden çıktı. Mobil platforma başarıyla entegre edilmiş hızlı ve basit kontrolleriyle dikkat çeken Lode Runner 1’de klasik oyundan hatırlandığı gibi taşları kırarak düşmanları tuzağa düşürmek ve merdivenler aracılığıyla ilerlemek hedefleniyor.

300’den fazla bölümüyle oldukça zengin bir içeriğe sahip olan Lode Runner 1’de çeşitli modlarla da eğlence katlanıyor. Örneğin Championship modunda dünya çapında kullanıcılarla puan yarışına girebilirken Classic modda tek oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Ayrıca Stage Editor seçeneği ile kendi bölümlerinizi tasarlayabilirsiniz. Lode Runner 1 mobil oyunu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilmeye hazır durumda.

Yağız Sarman

Lode Runner 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
166 MB DOSYA BOYUTU

Lode Runner 1 iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen nostaljik bir platform oyunudur.

Apple iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen nostaljik platform oyunu Lode Runner 1, Nintendo NES platformunda klasik haline gelmiş oyunu mobil platforma taşıyan bir oyun oldu.

İlk olarak 1983 yılında NES konsollar için piyasaya sürülen ve klasik haline gelen Lode Runner oyununu Lode Runner 1 adıyla mobil platformda yeniden canlandıran oyunda tıpkı orijinalindeki gibi karakterimizi kurgulanan bölümden çıkarmaya çalışıyoruz. Merdivenler aracılığıyla ilerleme kaydedilirken bölüm içi düşmanları da yol üzerindeki taşları kırarak etkisiz hale getiriyoruz.

Beceri ve strateji öğelerini bir arada içeren Lode Runner 1 mobil oyununda oldukça hızlı ilerleyen oyunda basit hazırlanmış kontrol mekanizmasıyla çok rahat edecekler. Bölümler zorlaştıkça oyunda daha hızlı karar vermek durumunda kalıyorsunuz.

Ayrıca Lode Runner’ın mobil versiyonunda bazı eklemelerle oyuna renk katılmış durumda. Championship modunda tüm dünyadan oyuncularla sıralama yarışına girilirken Classic modda da klasik oyunun işleyişine bağlı kalınabilir. Son olarak Stage Editor modunda kendi bölümünüzü tasarlayıp arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Runner

    Crazy Runner ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Egg Runner

    Egg Runner, yumurta karakteri yönettiğiniz sonsuz koşu oyunu.
  • Blocky Runner

    Blocky Runner, tuzaklarla dolu evde ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Dragon Runner

    Dragon Runner, sizi kovalayan ejderhaya yakalanmadan koşabildiğiniz kadar çok koşmanız gereken eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Twilight Runner 3D

    Twilight Runner 3D altın toplamaya çalışan bir vampiri yönettiğimiz ortalama bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Runaway Runner HD 3D

    Ücretsiz olarak sunulan Runaway Runner HD 3D ne yazık ki başarısız bir Temple Run taklidi olmaktan öteye geçemiyor.
  • Chiptune Free Runner

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.
  • Oku Game - The DJ Runner

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu