LoL Akademi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

LoL Akademi, League of Legends oyuncularına özel olarak geliştirilmiş bir mobil uygulamadır

LoL Akademi eğer mobil cihazınızı kullanarak League of Legends hakkında kullanışlı bilgilere erişmek isterseniz işinize yarayabilecek bir mobil Lol rehberi olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir League of Legends rehberi olan LoL Akademi ile League of Legends'ın Türkiye sunucularına özel bilgilere ulaşabilmenizi mümkün kılınıyor. Her hafta ücretsiz olarak karşımıza çıkan LoL şampiyonları LoL Akademi üzerinde listelebiliyor ve oyunculara güncel veriler sunuluyor. Bu şampiyonlar hakkında diğer detaylı bilgilere de uygulama üzerinden erişilebiliyor.

LoL Akademi'de ücretsiz şampiyonların yanısıra indirimde olan kahramanlara da göz atabiliyorsunuz. İndirimde olan kahramanların yanında uygulama aracılığıyla gelecekte indirime girecek şaöpiyonları, indirimdeki ve indirime girecek kostümleri LoL Akademi ile takip edebilirsiniz. Uygulamayı özel yapan şey ise sadece Türkiye sunucusunda yapılan indirimleri listeleyebilmesi.

LoL Akademi içerisinde Legaue of Legends ile ilgili haberelre erişebiliyorsunuz. Eğer oyun stratejisi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz uygulama size güzel bir çözüm sunacaktır. Hangi kahramanların hangi kahramanlar karşısında avantajlı veya dezavantajlı olduğu gibi bilgiler uygulama içerisinde bulabileceğiniz bilgiler arasında.

Can Erdil Şentürk

LoL Akademi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

LoL Akademi, League of Legends hakkında kullanışlı bilgiler sunan bir uygulamadır

LoL Akademi eğer League of Legends oynuyorsanız veya bu oyuna yeni başlamayı düşünüyorsanız işinize yarayabilecek, LoL ile ilgili kullanışlı bilgilere ulaşabileceğiniz bir LoL rehberi olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uygulama olan LoL Akademi'de League of Legends'ın Türkiye sunucularına özel bilgiler bir araya toplanmakta. Türkiye veya Avrupa Batı sunucularının mevcut durumu gibi klasik bilgilerin yanısıra haftalık olarak belirlenen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kahramanların listeleri, bu şampiyonların RP değerleri, IP bilgileri ve görselleri LoL Akademi içerisinde oyun severlere sunuluyor.

LoL Akademi'de indirimde olan veya gelecekte indirime girecek şampiyonların listelerine ve kostümlerine deyer veriliyor. Bu şampiyonların ve kostümlerin indirim uygulanmış ve normal fiyatlarına da LoL Akademi üzerinden erişebilirsiniz. Uygulamanın güzel yönü Türkiye sunucularına özel olarak uygulanan indirimleri de takip etmesi.

LoL Akademi yapacağınız karşılaşmalar için şampiyon seçmenize de yardımcı oluyor. Hangi kahramanların hangi kahramanlar karşısında avantajlı veya zayıf olduğu uygulama aracılığıyla öğrenilebiliyor.

Eğer League of Legends ile ilgili güncel haberlere de ulaşmak isterseniz LoL Akademi hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL TR Rehber

    LoL TR Rehber mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir League of Legends rehberidir
  • Turkcell Akademi

    Turkcell Akademi, farklı kategorilerde yazılı ve görsel eğitimler sunan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Kur'an Akademi

    Kur'an-ı Kerim'i yanınızda taşımak istiyorsanız, Kur'an Akademi uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Tonguc Akademi

    Tonguc Akademi, eğitimi farklı yöntemler ile eğlenceli hale getiren ücretsiz bir Android eğitim uygulaması.
  • GM Akademi

    GM Akademi uygulaması, General Mobile ürünleri hakkında faydalı içerikleri sizlere sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • LoL CounterPick

    LoL CounterPick, League of Legends'da seçeceğiniz şampiyona karar vermeden rakibinizin şampiyonunu analiz ederek karşısına avantajlı bir şampiyon seçmenizi sağlayan yararlı bir LoL uygulaması.
  • LoL Arkadaşları

    LoL Arkadaşları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır