LoL Arkadaşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
806 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

LoL Arkadaşları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır

LoL Arkadaşları, Türkiye'nin en yaygın olarak oynanan MOBA oyunlarından olan League of Legends oyuncu kitlesi için özel olarak geliştirilmiş bir mobil sohbet uygulaması olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olan LoL Arkadaşları temel olarak birlikte League of Legends oynadığınız arkadaşlarınızla ne zaman, nerede olursanız olun haberleşmenize aracı oluyor. LoL Arkadaşları uygulamasını akıllı telefonunuza veya tabletinize yükledikten sonra League of Legends hesabınız ile bağlantı kuruluyor ve hesabınızda kayıtlı olan arkadaş listenize erişiliyor. Bu sayede bu listede kayıtlı arkadaşlarınızla mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz.

LoL Arkadaşları uygulamasından göndereceğiniz mesajlar mobil cihazlarınız ve bilgisayarlar arasında senkronize ediliyor. Bu sayede arkadaşlarınız hangi cihazı kullanırsa kullansınlar onlarla iletişim kurabiliyorsunuz. LoL Arkadaşları sayesinde League of Legends maçları için takımlar oluşturulurken yer ayırtabiliyor, arkadaşlarınıza durumunuzh akkında haber verebiliyorsunuz.

LoL Arkadaşları uygulaması aracılığıyla yeni arkadaşları League of Legends arkadaş listenize ekleyebilir arkadaşlarınızın aktiviteleri ile ilgili olarak bildirimler alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

LoL Arkadaşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

LoL Arkadaşları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır

LoL Arkadaşları eğer League of Legends oynuyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir mobil mesajlaşma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sohbet uygulaması olan LoL Arkadaşları, temel olarak League of Legends'dan tanıdığınız akadaşlarınızla pratik bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı oluyor. Uygulama ne zaman nerede olursanız olun League of Legends arkadaşlarınızla bağlantı kurmanızı mümkün kılacak şekilde tasarlanmış. LoL Arkadaşları uygulamasını indirdikten sonra League of Legends kullanıcı hesabınıza erişebiliyorsunuz ve sonrasında hesabınızda kayıtlı arkadaş listeniz uygulamaya ekleniyor. Bu sayede League of Legends'taki arkadaşlarınıza mobil cihazlarınızdan mesajlar gönderebiliyorsunuz.

LoL Arkadaşları üzerinden gönderdiğiniz mesajlar bilgisayar ile de senkronize ediliyor. Yani mobil cihazlarınızdan gönderdiğiniz mesajlar bilgisayar başındaki arkadaşlarınıza da gönderiliyor. Bu sayede League of Legends karşılaşmalarını planlayabiliyor, arkadaşlarınız takım kurarlarken onlara katılabiliyorsunuz.

LoL Arkadaşları aracılığıyla yeni arkadaşları da arkadaş listenize ekleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • LoL CounterPick

    LoL CounterPick, League of Legends'da seçeceğiniz şampiyona karar vermeden rakibinizin şampiyonunu analiz ederek karşısına avantajlı bir şampiyon seçmenizi sağlayan yararlı bir LoL uygulaması.
  • LoL Akademi

    LoL Akademi, League of Legends oyuncularına özel olarak geliştirilmiş bir mobil uygulamadır
  • LoL TR Rehber

    LoL TR Rehber mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir League of Legends rehberidir
  • LoL EN Guide

    LoL EN Guide, eğer League of Legends oynuyorsanız ve Android telefon yada tabletiniz varsa mutlaka kullanmanız gereken uygulamalardan bir tanesidir.
  • LoL Hero Wallpaper

    LoL Hero Wallpaper, League of Legends oynayan oyuncuların en sevdiği şampiyonların duvar kağıtlarını Android cihazlarının anasayfasına taşıma imkanı veren ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • MeowChat

    MeowChat kullanıcıların arkadaşları ile sohbet etmek amacıyla kullanılabilecek işlevsel bir uygulamadır.